Mart ayindan baslayarak viop nisan haz agus ekim aralik kontratlari actim. Spot ortalama maliyet tahminen 5.50-5.60 civaridir. Pozisyonun kara gecmesi icin 6.10 fln olmasi lazim. Tabi bu yarin olursa.
Viop isi pis.
Mart ayindan baslayarak viop nisan haz agus ekim aralik kontratlari actim. Spot ortalama maliyet tahminen 5.50-5.60 civaridir. Pozisyonun kara gecmesi icin 6.10 fln olmasi lazim. Tabi bu yarin olursa.
Viop isi pis.
Dolarcilar gibi hayatta satmam falan diyemiyorsun. Bi yerde bakmissin para sifirlanmis
MB sonsuza kadar swap in TL ayagini baskida tutabilirmi?
Bu sorumun cevabi evet
Itirazi olan varsa hodri meydan
Itirazi olan yoksa demekki dolar anca MB tarafindan yerinden oynar
Viop Forex bunlardan uzak durun kumar oynayın zar atin barbut oynayın KKTC de kollu kumar makinesi oynayın ama viop ve forexten uzak durun. Fiziki altın alan analarımız babalarımız hayatları boyunca zarar etmedi. Fiziki altın candir
geçen yılın kasım sonunda yani sekiz ay önce görülen 5.12 dip değerinin aradaki TÜFE'ye göre düzeltip bugünkü değerini hesaplarsak 5.4 gibi oluyor (temmuz enf tahmini). 5.12 ani bir değerdi, biraz daha ortalama ve makul bir değer olan 5.2 dip olarak kullanırsak (veya tüfenin biraz bastırılmış olduğunu kabul edip üzerine daha doğru bolsun diye Bir iki puan eklersek) bugünkü ederi 5.5 olur. kısaca şu anda bir on kuruş kadar dibin ustundeyiz, bence hesabım iyi bir referans değeri gosteriyor. doların düşebilecegi yeri merak edenlere bir de bunu düşündürmek istedim.
Aslinda spottan fazla farki yok. Dolar tasiyan adam elibdeki sabit dolara bakar. Tl bazinda ettigi zarari ancak hesap yaparak gorebilir ve bunu da yapmaz. Viop ettgin zarari o gun yuzune vurur.
Yani aslinda daha gercekcidir. Kendini kandirmana izin vermez.
Kaldirac oranina bakmaksizin kar edebilmenin tek yolu faiz uzeri getiri saglayabilmektir.
Yer İmleri