spek bir sen varsın birde ben götür şunu 1,50 yav akşama kadar götürmezsen tekme tokat dalarım
spek bir sen varsın birde ben götür şunu 1,50 yav akşama kadar götürmezsen tekme tokat dalarım
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
Kahraman bey ikili dip üçlü kulp felan dinlemez oyuncusu oduncunun teki iş bilmez sadece oraya buraya laf yetiştirir fazla umutlanma
Bende öyle yaptım yoksa güzel tekniği vardi
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
Sanki özelde paslaşıyoruz burada danışıklı dövüş yapıyoruz gibi yazmışsın ben borsada kişilere yazarken üstad diye başlıyorum. Senden bir tüyo almadım özel bir soruda sormadım. Hatırlamıyorumda en fazla hisseler hakkındaki düşünceni sormuşumdur. Fakat ben ne zaman birini eleştirsem avukat gibi hemen savunmaya geçiyorsun verdiğin bu tepkiyi anlayamadım.
'Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer''
DAGHL Solo 2019/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 1273613
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri