İstediğim herkesin tapusuna bakabilirim bende istersem doğrumu anladım .
Herkese açık oluyormuş demek bunu bilmiyordum .
Bende bizim sokaktaki herkesinkilere tapudan bakayım o zaman komşularımı nedir kimdir öğreneyim ������
''İlgisini inanılır kılan herkes'' sihirli cümle bu sayın üye

mesela ben dairemin bulunduğu site yönetimini şikayet etmek için site yönetim planını istemek adına tapu müdürlüğüne başvurmuştum,tapumu ibraz etmeme rağmen,müdür aynen:yok öyle her önüne gelene bu bilgileri veremeyiz,sadece site yöneticiniz bunu talep edebilir demişti
Tapu kadastro müd.kendi sitesinde benim haklı olduğum belirtilmesine rağmen reddetti arkadaş...ben ne yaptım? tapu kad genel müd. aradım;sıra num. başvurmamı aynı cevabı alırsam da dilekçeyle onlara gelmemi söylediler,olay bir kaç yıl önce oluyor daha genç ve azimliyim tabi ki,hepsini yaptım,15 gün sonra bulunduğum ilçe tapu müd. arayıp sayfa harcı ve döner sermaye payı yatırıp tekrar gelmemi söylediler

yahu şaka gibi adamlar ben ne avukatım nede hukukçu,kendi sitelerinde yazan açıklamaları okumayıp beni zora sürecekler

;arayan bayana:sayfa harcı tamam ama bu işlem için döner sermaye payı alamazsınız kendi sitenizde yazıyor dedim,kadın;olmaz beyefendi,her zaman yaptığımız işlem,bunu yatırmadan bu evrakı alamazsınız dedi...
Tapu gen. müd. bir dilekçe daha,1 hafta sonra aynı bayan aradı sadece 7 tl harcı yatırın gelin belgenizi alın dedi,artık benden tırstılarmı,korktularmı bilemem,kamera kaydıyla evrak teslim etmişti arkadaşlar..
Kıssadan-hisse,okuyup araştırmak bazen bizde bile işe yarayabilir...
Yer İmleri