Sayfa 86/999 İlkİlk ... 3676848586878896136186586 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 681 - 688 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Bakan Albayrak, Kurban Bayramı tatilinin uzatılmasına olumlu bakmadığını ifade etti...

Lan oğlum üzerine vazife olmayan konularda ne konuşuyon sen allasen...

Daha geçen gün ağzını burnunu kırdırmadım mı senin lan..

Lan oğlum sen ne zaman akıllanacan lan...

2.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Bakan Albayrak, Kurban Bayramı tatilinin uzatılmasına olumlu bakmadığını ifade etti...

30 Temmuz Salı 13:16 ALBAYRAK: KABİNE REVİZYONU KONUSUNU CUMHURBAŞKANIMIZA SORMAK GEREKİR

30 Temmuz Salı 13:01 ALBAYRAK: REEL FAİZ KONUSUNDA YORUM YAPMAM DOĞRU DEĞİL

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    30 Temmuz Salı 13:11 ALBAYRAK: HAZİRAN-TEMMUZ'DA TÜRKİYE'YE 10 MİLYAR DOLARDAN FAZLA PARA GİRİŞİ OLDU
    Carry tradeciler. Faiz dususunden once girmisler.

4. 30 Temmuz Salı 13:11 ALBAYRAK: HAZİRAN-TEMMUZ'DA TÜRKİYE'YE 10 MİLYAR DOLARDAN FAZLA PARA GİRİŞİ OLDU

Hiç inanasım gelmedi . Bunca not indirimi sonrası 10 milyar doviz geliyorsa :D diyecek lafım yok

5. 2 yil once dayimin oglunun esi Konya da gecirdigi bir trafik kazasinda olmustu. Kocasi Gecen yil sigortadan 120 Bin TL tazminat aldi.
    Dayi oglu bana, Ben o paraya dokunmak istemedim. Yetimlerim icin uzun vadeli saglam bir yatirim yapmak istiyordum....Gecen yil medya, internet ve youtube da bir cok yorumcu Dolar ilk once 7 TL olacak sonra 8-9-10-12 TL vs olacak ve orayida gecek yorumlari yapiyorlardi.

Dolar 7 TL'yi gecince ben bu adamlar hakikaten demek bir seyler biliyor bos konusmuyorlar diye dusunmeye basladim. 120 Bin TL nin tamamini 7 TL uzerinden dolara cevirdim dedi.

Peki baba ve dedelerimiz gibi niye en saglam yatirim olan altin yada arsa degilde dolar aldin diye sordum ......Ne biley iste...Her 10 yorumcudan biri dolar alin diyordu. Bende suru psikolojisine uyup oyle yaptim dedi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by ruzgar50 Yazıyı Oku
    30 Temmuz Salı 13:11 ALBAYRAK: HAZİRAN-TEMMUZ'DA TÜRKİYE'YE 10 MİLYAR DOLARDAN FAZLA PARA GİRİŞİ OLDU

Hiç inanasım gelmedi . Bunca not indirimi sonrası 10 milyar doviz geliyorsa :D diyecek lafım yok
    Kaynağını da söylesin inanalım...

7.  Alıntı Originally Posted by ruzgar50 Yazıyı Oku

Bazıları malum kişinin parası giriyo çıkıyo diyor ama ben çok spekülatif buluyorum bu yorumu..

8.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku

bırak konuşsun tek desteğimiz o :D

Sayfa 86/999 İlkİlk ... 3676848586878896136186586 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •