T+1 fona banka kafasýna göre +1 valör atamaz. Sistemde belki problem olabilir ki bugün sabahtan iþçep'e giriþ yapýlmýyordu. Bankaya gitmenize gerek yok iþçep'te müþteri temsilcinizin cep telefonu dahi mevcut sabahtan onunla konuþun ilk önce. Ýþyatýrým'da benimde alýþ talimatým gerçekleþmedi. Bizden kaynaklý problem olmuþ siz tekrar talimat girin biz kaybýnýzý karþýlayalým dediler ve fazlasýyla karþýlandý ama bankada nasýl olur bilmiyorum.
HSBC üzerinden al talimatýna birinci gün t+1 valor uyguladý
Saat 11 gibi bir al daha yolladýn bu sefer valör t+2 oldu
Her emir ayrý þekilde iþlem görüyor ve sýraya alýnýyor. Fakat T+2 bana pek anlaþýlýr gelmedi. Hadi saat 13'den sonra olsa belki bir derece anlaþýlýr ama saat 11 deki emir bilmiyorum.
Günlük stok bitmiþtir.
Oldukça talep gören bir fon
Olabilir aydýn abi de , siz farklý fon almýþsýnýz diye savunmalarý saçma geldi bana . Telefonda 20 dk beklettiler müzik çaldý , sistemlerimizde sýkýntý var dediler .
Olabilir aydýn abi de , siz farklý fon almýþsýnýz diye savunmalarý saçma geldi bana . Telefonda 20 dk beklettiler müzik çaldý , sistemlerimizde sýkýntý var dediler .
Ýsbank ile iþim olmadý ancak OKT alýmýnda para boþta kalmýyor ppf aliniyor otomatik sonraki gün satýlýp OKT hesabýnýza yazýlýr
Ýþçep'e giriþ yaptýktan sonra bize ulaþýn kýsmýnda müþteri iliþkileri temsilcim kýsmýna týklarsanýz MT bilgilerini görebilirsiniz.
Bize ulaþýn kýsmýnda bende bankacýlýk iþlemleri ve kayýp/çalýntý kart bildirimi þeklinde 2 farklý sekme var ikiside 0850’li numaraya baðlýyor . Sanýrým bana tanýmlanmýþ bi müþteri temsilcisi yok ?
Yer Ýmleri