Originally Posted by admustafa 32 cm uygun mu bu iş için daha büyük veya küçük olabilir mi üstadım ? Bide rakı almak lazım yanına atom da yaptık mı tamam Uygun aynısını kullanıyorum, Sizin attığınız 26 cm daha küçük.
Originally Posted by NewsTR Uygun aynısını kullanıyorum, Sizin attığınız 26 cm daha küçük. Teşekkürler
1 saat 13 dakika
Originally Posted by admustafa 1 saat 13 dakika Pas geçer Powell görevden alınır [emoji85][emoji85][emoji85] Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Originally Posted by Pscyokinesis Pas geçer Powell görevden alınır [emoji85][emoji85][emoji85] Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir En az 25 gelecek.
Originally Posted by NewsTR En az 25 gelecek. Ben dolar almadigima gore pas gecer
Originally Posted by Webster Ben dolar almadigima gore pas gecer Sizi aramıştır FED başkanı, görüşünüze değer verir Ne önerdiniz kendisine?😃
Originally Posted by admustafa 1 saat 13 dakika Döküm tava içinmi Alım fırsatı verecekmi acaba?
Forum Rules
Yer İmleri