Sayfa 365/935 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon
Arama sonucu : 7473 madde; 2,913 - 2,920 arası.

Konu: Dolar/TL 'nin geleceği

Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku
    Artık Alman 25 yıllıkları da sıfır altında.
    30 yıllıkların negatif bölgeye geçmesi eli kulağında....
    Ve artık Alman 30 yıllıkları da negatif bölgede...

2. alıntı

'' Geçenlerde ailece uzaya çıktık,samanyolunun kenarından sakin sakin uçuyoruz ...birden bir Rus kozmonot kıçından alevler saçarak önümüze kırdı..ben haliyle aniden frene bastım...hani biraz heycan yapsam sağımdaki meteora toslayacağım gemideki bütün konserveler uzaya saçılacak...öküz bir de camını açıp birşeyler söylemeye kalkmaz mı..!!..ağzındaki hortumdan ne söyledi tek kelime anlayamadım..herif bağırdı çağırdı sonra tekrar alevler saçarak gaza basıp Neptün'ün arkasında kayboldu
    Kenara çektim..acaip moralim bozuk sinirlerim tel tel gerilmiş..Dünyadan vazgeçtik ama en azından şu uzayda bizi Rus'tan Çinli'den Amerikalı'dan kim koruyacak,biz buralarda da hep böyle öksüz mü gezeceğiz derken beklenen müjdeli haber dün geldi..Bakan Mustafa Varank "Uzayda ülkemizin hak ve menfaatlerini koruyacağız " deyip bütün şoförlerimizin yüreğine su serpti..artık bundan sonra uzayda bizim de kıçımız herkes kadar sağlam sırtımız pek..cümlemize uzayda hayırlı yolculuklar dilerim.. ''
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Usd/cny Trump’a “ceee!” demeye hazırlanıyor sanki...

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Oy vererek, destekleyerek bunları başımıza musallat edenlere ne söylesek, ne kadar söylensek azdır. Zıkkım yiyin.

Altın mevduatları 52 milyarı aştı
    Türkiye'deki altın mevduatları, ilk yarıda geçen yılın aynı dönemine göre 20 milyar liraya varan artış kaydederek 52 milyar lirayı aştı.
    Artan talebin etkisiyle 2018'in ilk yarısını 184,7 liradan tamamlayan altının gram fiyatı, bu yılın aynı döneminde 262,5 liraya yükseldi. Böylece altının gram fiyatı, geçen bir yıllık süreçte yüzde 42,1 artış kaydetti.

Aynı dönemde dolar/TL 4,5862 seviyesinden 5,7925'e çıktı ve yüzde 26,3 yükseldi.
    https://m.dunya.com/finans/haberler/...-haberi-451338

İstanbul Süper Kupa Finali’nde iş jeti yağacak
    http://www.kokpit.aero/istanbul-super-kupa-finali

.......

14 ağustostaki maça gelmesi beklenen 50 bin turistin 100 milyon dolar bırakacakları tahmin ediliyormuş.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku
    Ve artık Alman 30 yıllıkları da negatif bölgede...
    Iste bu yuzden almanyada ev fiyatlari patlayacak

Bi kac sene once aynisi danimarkada oldu millet parasini negatif faizden cekip ev aldi ve ev fiyatlari patladi

Bu sacmalik daha ne kadar devam edecek cok merak ediyorum

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Oy vererek, destekleyerek bunları başımıza musallat edenlere ne söylesek, ne kadar söylensek azdır. Zıkkım yiyin.
    Surata bak. Evime hizmetci yapmiycam karinin ettigi laflara bak

Ulke ne hale geldi be

Sayfa 365/935 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •