Originally Posted by aydinc Heee aynen sarıklı fonu Getirisi güzel olduktan sonra benim için pek önemi yok Mutlak getiri önemli.. Bistte mama yok Bunu keşfettim ve artık çıkış vakti Bilsemki 100 de 100 verecek ben girmem...para artik emlakta 😃😃😃
Originally Posted by Webster Dedigim gibi ustad Yunana gurcistana gidenlerde hep pasaportsuz diye tercih ediyor Duty bitti artik ucuz degil...hatta cogu sey kazik...en ucuz urun ucakta alinan urunlerdir cunku devletlerin vergisinden muaf 😃😃 Denizi sicak istiyorsaniz canakkale tarafina gidebilirsiniz sig ve sicaktir. Kibristanta ucuzdur 😃😃😃 Millet bahçesi yapılsın da, Salda gölüne gideriz bi
Originally Posted by Webster Bilsemki 100 de 100 verecek ben girmem...para artik emlakta Yalan rüzgârına kanamam ne yazikki
Originally Posted by Batakçı Millet bahçesi yapılsın da, Salda gölüne gideriz bi Kek varmi cidden oralarda cok merak ediyorum Salda nasip olmasi hic Hep gece gectim oradan Bir de allahin sifali denizi varken ne isim var golde...
Originally Posted by aydinc Yalan rüzgârına kanamam ne yazikki Kardesim evlende ben seni gorurum yalan ruzgarinami kaniyorsun hayat agacinami Sen simdi hayat agacini hatirlamazsin aydinim 😃😃😃
Güzel gidiyorum hala yıllık bazda %45 Kurban geçsin %60a çıkaracağım o hedefte oyuna devam
Originally Posted by aydinc Güzel gidiyorum hala yıllık bazda %45 Kurban geçsin %60a çıkaracağım o hedefte oyuna devam Yuzde 45 netmi kardes
Originally Posted by Webster Kek varmi cidden oralarda cok merak ediyorum Salda nasip olmasi hic Hep gece gectim oradan Bir de allahin sifali denizi varken ne isim var golde... Kekler kıraathanelerde olacaktı galiba, burada olmaz gibi
Forum Rules
Yer İmleri