Sayfa 262/999 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362762 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 2,089 - 2,096 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

1. USD/BRL - Amerikan Doları Brezilya Reali

3,9423 +0,0540 +1,39%

USD/ARS - Amerikan Doları Arjantin Pezosu

45,4100 +0,8250 +1,85%

**

TL güvenli liman olmaya devam ediyor
    ?

2.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bu para işini kim icad ettiyse ...... en iyisi mandıra filazofu nun mantığı. Yada kominist sistemdeki gibi , çalışalım ama her ihtiyacımızı devlet karşılasın. Biz para pulla uğraşmayalım. Ne diyorum ya ben...
    kriptoya geç,bu kadar kafaya takıyorsan. ledger'a yüklersin oh mis.belli olmaz gelecekte milyarder bile olabilirsin.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Üstad çok yanlış yönlendirme yapıyorsun, sana uysam parayı kaptırırım ) kasanın içinden kilitli diğer kasayı alınca açamaz mı? ben çözümü buldum. Daireye özel güvenlikten bir aylık personel görevlendirmesi yapacağım.
    kiralık kasada bişey olmaz yahu bi kötü örnek üzerinden genelleme yapmayın koyun gitsin özellikle kamu bankasını seçin bence

*tcmb: Türk lirası ve döviz likiditesi yönetimindeki esnekliğin artırılması amacıyla, söz konusu piyasada halen kotasyon yöntemiyle 1 hafta vadeli olarak gerçekleştirilmekte olan döviz karşılığı türk lirası swap işlemlerinin, geleneksel ihale (çoklu fiyat) yöntemiyle 1, 3 ve 6 ay vadeli olarak da gerçekleştirilmesine karar verilmiştir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    *tcmb: Türk lirası ve döviz likiditesi yönetimindeki esnekliğin artırılması amacıyla, söz konusu piyasada halen kotasyon yöntemiyle 1 hafta vadeli olarak gerçekleştirilmekte olan döviz karşılığı türk lirası swap işlemlerinin, geleneksel ihale (çoklu fiyat) yöntemiyle 1, 3 ve 6 ay vadeli olarak da gerçekleştirilmesine karar verilmiştir
    başlığa artık yeni isim düşünmenin zamanı geldi diyor
    ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by altivec Yazıyı Oku
    daha alalı iki sene olmadı, faiziyle beraber %70 net kar. nasıl toplarsınız artık o sizin sorununuz,ben yemeye bakarım.
    Valla hiççç derdim değil...

Elin tatili harcaması bana dert olmadı...

Bu başlığa yazmasanız kimsenin de haberi olacak değil hani...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    başlığa artık yeni isim düşünmenin zamanı geldi diyor
    Dolarda düşüş kaçınılmaz diye bir başlık var...

Daha da ilginci her türlüsü var.

O fikirde olanlar bu başlıktan ellerini ayaklarını çekerler olur biter.

Ama olmaz...İlla bu başlığın adı değişecek...

Sayfa 262/999 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362762 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •