Sayfa 285/1200 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385785 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 2,273 - 2,280 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    lice___istanbul
    Gönderi
    3,908
    HAFTALIK ALANLAR

HAFTALIK SATANLAR

HAFTALIK PARA GIRISI

HAFTALIK PARA CIKISI
    ____________V_K____________

2. Gecen yılın şampiyonlarından. W formasyonu var gibi 3 aylikta iyi bilanço gelirse yeniden 9 lu rakamlari görebilir. Telefondan ancak bu kadarini yükleyebildim.

3. Sayın sacro hocam.DGKLB fincan ve kulp olayını tamamlamış flama ya gider gibi bir halı var.grafik atamiyorum kusura kalma. Bir göz ucuyla incelersen sevinirim. Teşekkürler. Saygılarımla.

Alıntı Originally Posted by eagle34 Yazıyı Oku
    Sayın sacro hocam.DGKLB fincan ve kulp olayını tamamlamış flama ya gider gibi bir halı var.grafik atamiyorum kusura kalma. Bir göz ucuyla incelersen sevinirim. Teşekkürler. Saygılarımla.
    En yuksek gordugu 3.16 rakami varya.

O rakam gecilip uzerinde kalamadigi surece bence ikili tepe riski var kisada.

Onemli bir rally yapti dikkatli olmak lazim.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

5. Sacro abi BJK hissesi için ne dersin

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Krdmrd ye para girişi var. Zarar açıklayan şirketler gidiyor. Kar açıklayan şirketler yerinde sayıyor neden acaba....

7. evet nete kavuştuk şükür sacro üstad ralliye devammı
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

8.  Alıntı Originally Posted by Yorgun57 Yazıyı Oku
    Krdmrd ye para girişi var. Zarar açıklayan şirketler gidiyor. Kar açıklayan şirketler yerinde sayıyor neden acaba....
    naçizane öğrendiğimi paylaşayım dostum;

cunku kar acıklayan şirketler acıklamadan önce satın alınıyor, haber düştüğünde zaten çıkacağı yere çıkmış oluyor. zarar açıklayanlar uzun vadede üzerinden baskı kalktığı için ya da gelecekteki bizim henüz duymadığımız olumlu haberleri fiyatlamaya başlıyorlar. bunu da kotu bilancoyu goren KY'nin satışının ardından yapıyorlar. geçen dedi ya sacro üstad borsa 4 ay önden gider diye, o hesap

hayırlı haftalar bu arada cümleten
    yalnızca cehaletle savaşıp gerisiyle sevişelim. zengin olma garantisi yok ama dünyanın çok daha keyifli bir yer olacağına eminim

Sayfa 285/1200 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385785 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •