Sayfa 315/999 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415815 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 2,513 - 2,520 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

1.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    *tcmb döviz karşlığı tl swap ihalesinde tutar 1 milyar usd
    Ons 1500 doları tırnaklıyor resmen bizimkiler basabildiklerini bassınlar dolarında zamanı yakındır :D

2.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Gram altın bu değerleri çok yakın tarih de gördü, dolar düşse de ons artışı dengeledi. Peki biz neden ons sahibi değiliz, neden bir onsumuz yok, onun yerine neden hepimizde dolar var. Nerede yanlış yapıyoruz.
    Altın yenilmez içilmez, ekonomiye ne yararı var, okyanuslarda zibil gibi altın var, her yıl 2 bin ton altın çıkarılıyor, galakside saf altın bir yıldız bulundu, Altın'ın faizi yok vb. vb. Goebbels tarzı yıllarca kulağımıza üfürülünce sonuç bu oldu..

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Altın yenilmez içilmez, ekonomiye ne yararı var, okyanuslarda zibil gibi altın var, her yıl 2 bin ton altın çıkarılıyor, galakside saf altın bir yıldız bulundu, Altın'ın faizi yok vb. vb. Goebbels tarzı yıllarca kulağımıza üfürülünce sonuç bu oldu..
    Bravo bunun altina imzami atiyorum

4.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    saf altın yıldız mı gidek toplayak diyecem de uzay mekiği yok ki

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Günün konusu altın madem...Buyurun yararlı yazı...Altın neden değerli?

https://t24.com.tr/haber/118-element...degerli,245713

6. 2011 de ki ons rallisinde 60 bin liralık aracımla 1 kg altın alıp 110 a satarak ev almıştım 3 ay sonra..
    Şimdi çok daha ciddi birikimim varken gittim full dolara girdim. İşin ilginci bana sorup yatırım yapan herkese altın aldırdım son 1 senede..
    Geşenlerde burada sormuştum son 1/3 yatırımım ile ne alıyim diye herkes altın derken ben son parçam ile yine dolar aldım..

7.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    2011 de ki ons rallisinde 60 bin liralık aracımla 1 kg altın alıp 110 a satarak ev almıştım 3 ay sonra..
    Şimdi çok daha ciddi birikimim varken gittim full dolara girdim. İşin ilginci bana sorup yatırım yapan herkese altın aldırdım son 1 senede..
    Geşenlerde burada sormuştum son 1/3 yatırımım ile ne alıyim diye herkes altın derken ben son parçam ile yine dolar aldım..
    %95 Dolardayım bende %5 hisse senedi nakit 0 =)
    aldıkça düşüyor sıkıntı büyük bekliyoruz ama acelemiz yok 2 yıl sonra satarım sağlık problemi olmadığı sürece sorun teşkil etmiyor artık insan alışıyor en son 8 k aldım maliyet düşsün diye maliyette düştü dolarda =)

8.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    2011 de ki ons rallisinde 60 bin liralık aracımla 1 kg altın alıp 110 a satarak ev almıştım 3 ay sonra..
    Bence doğru yaptınız, aklın yolu bir.

Sayfa 315/999 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415815 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •