Sayfa 343/999 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443843 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 2,737 - 2,744 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

troller gece gece iyi mesai yapmış.. millet numaralarınızı yemiyor artık.. "damat süper iş yapmış ekonomide" falan filan.. haahhhaaaa.. 17 yılda sırayla çıraklık kalfalık ve ustalık dönemleri olduğu söylendi a.k.p. partisi temsilcileri tarafından.. ustalık döneminden sonra ekonomik kriz oldu olaya bak.. tersine gelişiyor olaylar..

yoksa.. yoksa kendi kendinize yaptığınız ustalık dönemi tabiri boş bir safsatamı.. aynen öyle..

öyle bir ustalık dönemi ki durmadan ekonomik tedbirler alınıyor, merkezin paraları hazinenin deliklerini yamamak için kullanılıyor ama yetmiyor..sürekli vergi icat ederek ekonomi yönetmeye çalışıyorlar..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2. Bazen iddialı olur ve kaybettiğinde rezil olursun.

Ortaya çıkacak yüzün olmaz..

Böyle bir duruma neden giresin ki..Kime ne borcun var.

Sırf bu trollere ders olsun diye değer..

Al işte şurada 12 ay sonrası.

4 kere test edilmiş bir olguda ancak cahiller farklı bir sonuç bekler...

3.  Alıntı Originally Posted by Konvertor Yazıyı Oku
    Bu seneryolar bitmedi gitti..

31 mart secimi bitsin gorecegiz,
    24 haziran secimi bitsin gorecegiz,
    S400 tasiyan ucagin tekeri havaalanina degsin gorecegiz,
    Simdide bayram bitsin gorecegiz v.s.

Damadi tebrik etmekten baska sansimiz yok,ayni anda hem faizi,hem dolari indirebilen yigit varmi.

y.t.degildir..
    Damadı değil FED ve ECB'yi tebrik etmek gerekir. Bence sürecin Türkiye ile en ufak bir ilgisi yok. Büyük golyatlar o denli salvo yaptı ki bizimkiler ne yaparsa yapsın (çok büyük bir acaiplik yapmadıkları sürece) sonuç zaten değişmeyecekti.

Gözünüzü kapatın ve FED ve ECB'nin tam tersine normalleşmeye başladığını düşünün. Yurt içinde yapılanlar aynı kaldığı koşullarda şu anda 2.kademe sermaye kontrollerini dahi konuşuyor olabilirdik.

Bunu neden söylüyorum. Eğer bir sonucun hangi sebepten kaynaklandığını doğru tespit edemez isek ileride tespit edemediğimiz o sebep değiştiğinde kendimizi yanlış tespit ettiğmiz diğer sebebi ve kaynağını eleştirirken bulabiliriz.

Bu da bugün için gerçek sebebin tetikleyicisine ,gelecekte ise bugün için yanlış tespit ettiğimiz sebebin kaynağına haksızlık etmek demektir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4. Arkadaşım ben diyorum ki bir gün suriye gibi olursak kafamıza bombalar yağdığında ahhh yanlışlıkla ateist ölürdük demiyecekler
     Alıntı Originally Posted by altivec Yazıyı Oku
    akp li değilim, ateistim numaraları trollerin yeni taktiği ahahaha.olm adam gibi çıkın akp liyim deyin bu kadar korkmayın neyi kimden saklıyorsunuz! bak ben hem chp ye oy attım hemde ateistim saklamıyorum yani.
    SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Konvertor Yazıyı Oku
    7.20 zirveden aldiysa bir yildan fazla mevduat kaybinida korsaniz ortslama 7.5 maliyet.

y.t.degildir..
    Faizler düşmeden önce aylık 0.10 kuruş koyuyor 1 yıl olsa 1.2 tl fark olur sayın kontaktör müsün nesin daha hesap yapmayı bilmiyorsun gelmiş zihniyetinizden olmayanlara çapulcu diyorsun bu forumda siyaset yapmak yasaktır.

sen şak şaklamaya devam et ülkenin durumu ortada biat mı biyat mı ediyorsanız etmeye devam edin.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Başlık ağırlıkla trollerden oluşacak kurun gidişatının desteklemesiyle demiştik.

Bunlardan kurtulmanın tek yolu kurun yukarı fişeklemesi.

O güne kadar, madem birisi başlamış hayat hikayesine (bizi ne ilgilendirirse)...

Diğerleri de CV lerini ayrıntılı döksünler buraya da gösterdikleri kadar tanıyalım bu zatları.

Bir tek maaşlarını yazmasınlar.

Malum o kişiye özeldir.

Maaş farklılığı halinde, aralarında kavga/niza çıksın istemeyiz.

Hadi sırayla...

7. Sende ona buna trol demeyi bırak. Sizin fikrinizde olmayan herkes trol. Ben düşüncemi söyledim bitti. Sende düşünceni şöyle. Ne diye tartışma açmaya çalışıyorsun. Dolar niye satmıyorlar güzel soru. Herkes zararda da ondan. Zararına satmak istemiyorlar. Dolar bir gün çıkar umudundalar. 2023 seçimlerinden 1 ay önce cikar. O tarihe kadar bekleyecekler

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Altının yükselmesinin sebebi Hürmüz Boğazındaki gerginlik. İngiltere, İran'a karşı boğazdan geçecek gemi ve tankerleri korumak için Abd öncülüğündeki koalisyona katılacağını duyurdu.

İngiltere'nin yeni Başbakanı Boris Johnson, Brexit gerçekleşmedi, anlaşmasız Brexit gündemde. Yani burada Abd ve İngiltere'nin müttefik mi yoksa düşman mı olduğunu bilmiyoruz. Teresa May olmadı, Boris Johnson test edilecek burada.

.
    İnglind ve İran bence abd yi gaza getirip. Harekete geçirip. Rus amerikan kuvvetlerini karşı karşıya getirme için bi tiyatro pandomim filan oynuyo abi. Amerikada Pentagon daha ne NSA den ne cia den gelen bilgiyi değil analiz edip degerlendirmek dinlemez dahi bence yani :-))) dinlersede tabi mutlak olarak dağa filan çıkma lazım gelir heralde. Urkup saklanmaga:-)) nsa ve cia ufak etkisiz Birimler olmaga dönüşür. Pentagon da kim sever yalova kaymakamını yeau felan der heralde. alman malmanda dördüncü Reich meich dayaaa yedi karizma gitti (asagida tavuk topige tanzanyada maymunların savaşını koduydum geçen hafta onu oku bi bak) onu zate dinniyen yoh da burda senin benim onun moderatorun yorumu hatta forumun Hademesinin yorumu dahi heiko maas in bi basın açıklamasiylan aynı kıvamda. Sıkıyosa merkel niye konusmuyo konussa ya. Hemen cocugun eline tutustiruveriyon mikrofonu. Al bi sarki soyle oglusum. Abi zate çok hızlı büyüyen yerlerde almanya gibi filan bence dikkat etmeli hızlı büyüme iyi bişey değil. Ne ka hızlı büyürsen başına o ka hızlı çorap oruverirler.
    Son düzenleme : Moruk; 08-08-2019 saat: 09:21.

Sayfa 343/999 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443843 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •