Originally Posted by Webster Ustadim ne is seyahati anlamadim?? iş gezisi demediniz mi geçen dışardayım deyince yanlış anlamışım normalde cafeye uğramazdınız erken saatte ondan şey ettiydim sorry
an itibari ile dolar alımını bitiridim hayırlı olsun artık para kalmadı dolar alacak
Originally Posted by Batman iş gezisi demediniz mi geçen dışardayım deyince yanlış anlamışım normalde cafeye uğramazdınız erken saatte ondan şey ettiydim sorry Yok ustadim carsidayim anlaminda yazmisimdir 😃😃 Yoksa tepemdeki mudure sokaga zor cikariyor birde is gezisinemi yollayacal Originally Posted by eaw an itibari ile dolar alımını bitiridim hayırlı olsun artık para kalmadı dolar alacak Ev almayip dolarmi aldiniz? Tamaaaam kulliyen zarar...ben size hep dedim dinlemeyin buradaki beton dusmanlarini diye...
Originally Posted by Webster Yok ustadim carsidayim anlaminda yazmisimdir Yoksa tepemdeki mudure sokaga zor cikariyor birde is gezisinemi yollayacal Ev almayip dolarmi aldiniz? Tamaaaam kulliyen zarar...ben size hep dedim dinlemeyin buradaki beton dusmanlarini diye... evin parası mevduat ta yatıyo oda bizim müdürün hesapta
Originally Posted by eaw evin parası mevduat ta yatıyo oda bizim müdürün hesapta Ustad curutme parayi mevduatta Gec kesfettik ama fon varken mevduata parami koyulur Fon ortalama enaz 25 veriyor suan bir arastirin
nzor msj atmış 18,75 faizle bono bakiyenizi arttırın diye ağam bizimle eğlenir MK:19,85
Originally Posted by Webster Ustad curutme parayi mevduatta Gec kesfettik ama fon varken mevduata parami koyulur Fon ortalama enaz 25 veriyor suan bir arastirin hangisi ? okt mi vk6 mı?
Batman etkisi
Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir
Forum Rules
Yer İmleri