Herşeyden önce değerli bilgilerinden dolayı teşekkür ederim. İnşaallah bizim paraya ihtiyacımız olamaz bu kan emicilere ucuza mal kaptırmayız.
Herşeyden önce değerli bilgilerinden dolayı teşekkür ederim. İnşaallah bizim paraya ihtiyacımız olamaz bu kan emicilere ucuza mal kaptırmayız.
İnşallah dayanabilen biz oluruz, satmadığım müddetçe zararda değilim diye diye kaç senedir bekliyorum beklemeyi geçtim tekrar tekrar alım yapıyorum. Ben al sat yapamam borsada aldığımı tutuyorum. Şu güne kadar hiç ihtiyacım olmadı bu paraya ileride de olmazsa çocuklara vasiyet yazdım onlar değerine kadar tutsunlar. Para kolay kazanılmıyor onların da rıskını koydum ben bu şirkete helal kazanılmış paramı, bu soygunculara yedirmeyeceğim, dilerse 1 kuruş yapsın kendisi hisselerini satmak istese bu fiyattan satar mı? Satmaz, o zaman ben de satmam.
Çek-tire çek-tire yoruyor bizi dökmeye çalışıyor ama şikayetlere devam edeceğim Spk umursamasa da, bunları it-tire it-tire hisseyi inşallah değerinde satalım bir kuruş aşağısında değil.
Kurban bayramınız mübarek olsun. Herkese hayırlı bayramlar.
Ytd.
Yer İmleri