Sayfa 492/999 İlkİlk ... 392442482490491492493494502542592992 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 3,929 - 3,936 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

1. abi altında en önemli kriter yaz sezonu düğün sezonunun hindustanda bitişi sonra yataya ya da aşşa sarar
    savaş mavaş insannarı boşa ürkütüyolar
    ürkütünce vakvakları kozalakları toplamak o ka kolay olsa niye dün comex teki babalar sattı altını satmaz alırlardı yani 1500 dolar ons sanki bir sınır değer
    dolares te ise sarı kafanın tvit i harici bölgesel olarak bi tehdit arz edip etmediğin mühüm
    bak argentinadan ürktüler her gün dolares i yukarı vur çek vur çek ayy vurmayın ya o ka kafasına kafasına, çocuk aptal olucak orda sonra argentina pezo su..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    abi altında en önemli kriter yaz sezonu düğün sezonunun hindustanda bitişi sonra yataya ya da aşşa sarar
    savaş mavaş insannarı boşa ürkütüyolar
    ürkütünce vakvakları kozalakları toplamak o ka kolay olsa niye dün comex teki babalar sattı altını satmaz alırlardı yani 1500 dolar ons sanki bir sınır değer
    dolares te ise sarı kafanın tvit i harici bölgesel olarak bi tehdit arz edip etmediğin mühüm
    bak argentinadan ürktüler her gün dolares i yukarı vur çek vur çek ayy vurmayın ya o ka kafasına kafasına, çocuk aptal olucak orda sonra argentina pezo su..
    Ons altinda yeni tarihi bir yukari harekatin olacagina inaniyorum. Fakat bu yukari hareketin dunyada dolar eksenli kagit para sisteminin krize girecegi 2020 sonu yada 2021 icinde olabilecegini dusunuyorum.

Yinede pesin hukumlu olmayip sartlanmamak ve gidisati takip etmek gerekir.

daima çok önceden poz alma gibi bir hatalı yanım var. bunlardan biri de altına yatırım yapamamak. bu gavurlar uzaya neden bu kadar yatırım yapıyor! koca koca altın göktaşlarını dünyaya getirirlerse ne olacak?
    https://www.posta.com.tr/uzayda-altin-avi-2174225

5. benjamin yine aynı saatlerde hareket ediyor fark ettiyseniz.. gündüz biraz oynayıp akşam aynı yerine bırakıyor abimiz..
    ?

6.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Ons altinda yeni tarihi bir yukari harekatin olacagina inaniyorum. Fakat bu yukari hareketin dunyada dolar eksenli kagit para sisteminin krize girecegi 2020 sonu yada 2021 icinde olabilecegini dusunuyorum.

Yinede pesin hukumlu olmayip sartlanmamak ve gidisati takip etmek gerekir.
    Kağıt paraya neden bu kadar takılınıyor?

Dünyadaki toplam para arzının belki ancak %3-4'ü kağıt para yani banknottur. Parasal sistemin tamamına yakını kaydidir ve bu sistemin çok önemli bir kısmı merkez bankaları dışındaki özel bankalar tarafından yaratılıyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Turkiyede tecavuze ugrayan organlari calinanlarin sayisi kac?

Turkiyede herhangi bir koye git kimlik karti olmayan emeklilik hakki olmayan kaydi kuydu olmayan milyonlar var

Tamam amerika katil ulke ama sen ulke bile degilsin
    savas neden cikarilir ve bir ulkenin topraklarina neden cokulur ilk once bunu arastiracaksin..
    bunun etkenleri coktur , ilk sirayi petrol ve madenler yer alir..
    sirasi ile : uyusturucu trafigi , kadin ticareti , organ ticareti , silah ticareti,ulkedeki basi bos apacileri aktif degerlendirme , ulkeye aidiyat hissiyati , guc ve ego gosterisi ve armegadon..
    bunlarin kutsal kitap dedikleri sicmikta ne yaziyorsa onu da yapar bu elemanlar..
    bir yere demokrasiyi kara kasi kara gozu icin goturmez coniler, afganistanda ne var mesela.?
    yeni urettikleri silahlari da canli deney uzerinde uygulamali olarak gormekte isterler..
    mevzu ulke ise menderes donemine bakacaksin, aydinli toprak agasi eski chp liden ne yaratmislar bakip inceleyeceksin..
    neyse bu topikte tartismak anlamsiz bunlari , kendine ait bi vatani olmayanlara haymatlos denir; yeni nick olarak tavsiye edeyim size, diyecek baska bir sey yok..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Aynı diyaloğu Irak'a gıda götürürken,arama yapmak için ABD SAT komandoları bizi alıkoyduğunda Vietnam gazisi Yarbay'la yaşamıştım. Yaveri araya girip "bu savaştır,bombayı atarsın kim ölür kim kalır bilemezsin" diye aramızı yumuşatmaya çalışmıştı.
    "One minute"nin getirisine bakınca şaşırmamak elde değil.Netanyahu'nun da yüzüne küfretmiştim ama bana bir getirisi olmadı.
    Velhasıl böyle söylemlerle bir yere varılmıyor. Özal "küçük Amerika olacağız" dediğinde millet çok mutlu olmuştu, o zamanlar sizin tepkiniz nasıldı merak ettim?
    ben henuz 16 yasinda (2. Donemi 91/92 yillari) asradan metropole okumaya gitmis bir ogrenciydim , yas yok bende o kadar..
    darbe sonucu abd den ithal edilen ve kurtarici olarak sunulan bir 'eleman' dan baska bir soz beklemek hata olmaz mi.?
    kulturel ve ahlaki erozyonun baslama tarihidir ayni zamanda ozal sureci..
    benim memurum isini bilir demistir , bunu ulkenin 1 numarasi ifade etmistir, rusvet gibi asagilik bir mevzuyu tesvik etmistir; para her kapiyi acar ve herkesin bi bedeli vardir algisi..
    insanin hafsalasi almiyor bazi seyleri..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Sayfa 492/999 İlkİlk ... 392442482490491492493494502542592992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •