Originally Posted by aydinc hayır elbette. bu kadar aşırı gizlenen-saklanan- sır birileri varken...??? Kardesim sanki ben haric herkesle reelde gorusmus gibisin??? Bunu da bir sorgula
Originally Posted by aydinc üstatlar forumu bırakıyorum Webster üstad cevap verir buna
Originally Posted by aydinc hayır elbette. bu kadar aşırı gizlenen-saklanan- sır birileri varken...??? skype olur demişti dün önce ordan görüşün bari
Originally Posted by eaw 5.44-5.56. Arası toplamışım ki yarın 5,65 satmayı başarabilirsem jack dannis ile komşuların verdiği etleri ziyafet yaparız sen bana kapım açık sana Kurban etiyle fiski icilirmi carpilacaksiniz
Originally Posted by aydinc teşekkür ederim asıl soru birisi neden gelmeyin diye ısrar eder ? neden bu kadar gizlenir ? Beni bile khk lı sandı işsizim deyince , adam düşün artık sokakta arabasını bırakıp evde camdan sabaha kadar izleyeni bile gördü bu gözler
Originally Posted by Webster Tekami frankemi Onlar beyaz eşyadan anlamaz pek Ne lazım size ?
Originally Posted by admustafa Onlar beyaz eşyadan anlamaz pek Ne lazım size ? Altus ve Regal'den şaşmayın
Originally Posted by admustafa Onlar beyaz eşyadan anlamaz pek Ne lazım size ? Ya gulmekten oldum😃😃 Kafamda ankastre set vardi Siz beyaz esya demissiniz sacmalamisim sori
Forum Rules
Yer İmleri