Originally Posted by myfinans UEFA Süper Kupa finali İstanbulda oynandı maç Penaltılara kaldı 5-4 kazandı Liverpool Maçı ilk kez kadın hakem üçlüsü yönetti. Heyacanlı bir maç olmuştur taraftarları için.
Originally Posted by admustafa Heyacanlı bir maç olmuştur taraftarları için. Türkiye için de güzel oldu, iyi bir tanıtım fırsatıydı. 2020 Şampiyonlar ligi final maçı da İstanbula verildi bu da güzel oldu.
Originally Posted by myfinans Türkiye için de güzel oldu, iyi bir tanıtım fırsatıydı. 2020 Şampiyonlar ligi final maçı da İstanbula verildi bu da güzel oldu. Bu fırsatları iyi değerlendirmek gerekiyor en büyük reklam bu şekilde oluyor çünkü
Originally Posted by admustafa Firma kendi markasıyla gönderiyor Almak isterseniz de satıyor zaten. 1 ve 2 numara sadece siz yerleştiriyorsunuz yerlerine makine kendisi ayarlıyor ne kadar gerektiğini https://m.miele.com.tr/domestic/miel...=WA_UP1_1401_L miele almazsanız 5 yıllık deterjan hediye
Originally Posted by mertkucukuncu miele almazsanız 5 yıllık deterjan hediye Aldık ve fırsatı kaçırdık malesef
Originally Posted by myfinans Altus ve Regal'den şaşmayın Benim firmadan alın."BOSCH" (boş diye okunur)
Baya bir reklam olmuş akşam sanki
Originally Posted by admustafa Baya bir reklam olmuş akşam sanki Hic bir sey hatirlamiyorum😃😃
Forum Rules
Yer İmleri