Alýntý Originally Posted by trmcleod Yazýyý Oku
siz gerçekten baskýlayýp mal toplamak isteyen tayfayla iþ tutuyorsunuz yada gerçekten yanlýþ bilgi sahibisiniz.. 14den 3e gelen kaðýt demiþsiniz öyle birþey yok. 14 dediðiniz fiyat þimdikinin 4.66sý yapar.. 4.66dan 2.70e gelen kaðýt demeniz gerekir.. 100.000tl ile tepeden yani eskinin 14 fiyatýndan alsanýz bugünün 4.66 sý desek 2 yýl (eylülde 2 yýl olur) basit %20 faiz alsanýz 144.000tl paranýzýn olmasý gerekirdi tepeden aldýðýný düþünsek bugünün 6.71inde baþa baþa noktasýna geliyorsun demektir.. al/sat yapmayýp tepeden aldýðýný farz ediyorum... hesabýný buna göre yapýp küfürünü buna göre etsen birþey yazmazdým ama o da yok varsa yoksa insanalrý kötümserliðe sevk edip mal almaya çalýþýn yok öyle yaðma..ytd
Sen de biraz yüz olsa yýllarca pompaladýðýn bu pisliði hala pompalamamýþ olurdun...
Ben seni eskilerden bilirim ve senin gibi Ahmet32 adlý biri vardý. Hep olumlu yazardýnýz. Senden büyük pazarlamacý mý var ?
Senin dünyadan haberin yok 14'den 3 oldu farkýnda deðilsin bedelli sonrasý rakamý yazmýþsýn þimdi.
Benim yazmamýn sebebi evi ocaðý sönenler gibi yeni kurbanlar eklenmemesi bu pisliðe..
Senin rahatsýzlýðýný biliyorum tabi..Ne olacaðýný sürekli bilip önceden yazmam senin belki de hizmet ettiklerin speklerin oyununu bozdu..Daha bozacaðým merak etme