Alýntý Originally Posted by b_g Yazýyý Oku
Sen de biraz yüz olsa yýllarca pompaladýðýn bu pisliði hala pompalamamýþ olurdun...
Ben seni eskilerden bilirim ve senin gibi Ahmet32 adlý biri vardý. Hep olumlu yazardýnýz. Senden büyük pazarlamacý mý var ?
Senin dünyadan haberin yok 14'den 3 oldu farkýnda deðilsin bedelli sonrasý rakamý yazmýþsýn þimdi.
Benim yazmamýn sebebi evi ocaðý sönenler gibi yeni kurbanlar eklenmemesi bu pisliðe..
Senin rahatsýzlýðýný biliyorum tabi..Ne olacaðýný sürekli bilip önceden yazmam senin belki de hizmet ettiklerin speklerin oyununu bozdu..Daha bozacaðým merak etme
aðzýný sil sonra git biraz dolaþ nefes al.. sizin gibilere buralarý býrakmadým býrakmayacaðýmda ben 1 kere bile "alým" ile ilgili tek söz yazmadým sizler saðolsun her türlü negatifliði pompalayýp milleti uzak tutmaya çalýþtýnýz ben yakýn tutmaya çalýþmýyorum sadece gerçekleri yazýyorum faydalanmak isteyenlere..senin yazdýklarýn gerçek deðil ortada matematik çok basit tabi anlayana yada kafasý alana..hadi þimdi rastgele yolun açýk olsun..baktým bingo fln yazmýþsýn anlaþýldý senin derdin burada ego tatmini baþka birþey deðil..ytd