Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 2445 madde; 1 - 8 arası.

Konu: KATMR - Katmerciler Ekipman

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by trmcleod Yazıyı Oku
    ağzını sil sonra git biraz dolaş nefes al.. sizin gibilere buraları bırakmadım bırakmayacağımda ben 1 kere bile "alım" ile ilgili tek söz yazmadım sizler sağolsun her türlü negatifliği pompalayıp milleti uzak tutmaya çalıştınız ben yakın tutmaya çalışmıyorum sadece gerçekleri yazıyorum faydalanmak isteyenlere..senin yazdıkların gerçek değil ortada matematik çok basit tabi anlayana yada kafası alana..hadi şimdi rastgele yolun açık olsun..baktım bingo fln yazmışsın anlaşıldı senin derdin burada ego tatmini başka birşey değil..ytd
    Sen kimsin beni burada bırakmayacaksın pazarlamacı...
    Eski arşivi getiririm buraya rezil kepaze ederim seni. Sen kurtsan ben tilkiyim.
    Senin ne gazman olduğunu ben bilmiyor muyum? Eskiler sana nasıl saldırdı ben bilmiyor muyum?
    Bu kumar pisliği istediğin kadar al banane...
    Speklerin oyununu deşifre ettiğim için bana cevap veriyorsun biliyorum merak etme..
    Oysa teşekkür etmen gerekir ki yeni ocaklar sönmesin diye yazı yazıyorum..
    Gördüğünü yazıyormuş...Yazsana maden anlaşması ne oldu? YAzsana stratejik ortak arayışı ne oldu? Yazsana hem bedelli hem bedelsiz verecekti ne oldu? Yazsana patronların milyon lotları millete geçirmesini?
    Seni burada yazmaya zindan ederim.
    Bu pislik kumar kağıdını bana savunma gibi bir gaflete sakın düşme son uyarımdır sana pazarlamacı.
    Her türlü negatifliği yazmışız da uzak tutmuşuz...Ya sen hastasın gerçekten..14'den 3'e gelmiş pisliğin nesini uzak tutayım. İstediğin kadar al ucuz fiyattan bak bedava.

2.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Sen kimsin beni burada bırakmayacaksın pazarlamacı...
    Eski arşivi getiririm buraya rezil kepaze ederim seni. Sen kurtsan ben tilkiyim.
    Senin ne gazman olduğunu ben bilmiyor muyum? Eskiler sana nasıl saldırdı ben bilmiyor muyum?
    Bu kumar pisliği istediğin kadar al banane...
    Speklerin oyununu deşifre ettiğim için bana cevap veriyorsun biliyorum merak etme..
    Oysa teşekkür etmen gerekir ki yeni ocaklar sönmesin diye yazı yazıyorum..
    Gördüğünü yazıyormuş...Yazsana maden anlaşması ne oldu? YAzsana stratejik ortak arayışı ne oldu? Yazsana hem bedelli hem bedelsiz verecekti ne oldu? Yazsana patronların milyon lotları millete geçirmesini?
    Seni burada yazmaya zindan ederim.
    Bu pislik kumar kağıdını bana savunma gibi bir gaflete sakın düşme son uyarımdır sana pazarlamacı.
    Her türlü negatifliği yazmışız da uzak tutmuşuz...Ya sen hastasın gerçekten..14'den 3'e gelmiş pisliğin nesini uzak tutayım. İstediğin kadar al ucuz fiyattan bak bedava.
    getirsene arşivi "alım" ile ilgili ne yazmışım görelim... maden anlaşması ne onuda söyle senin frekanslar karıştı muhtemelen... ama bukdar sinirlenmen normal doğrular acıtır son uyarın buysa sonrasında ne olacak onu da söylesene tehdit ediyorsun neyle tehdit ettiğini bileyim =?? ytd

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •