Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
Allah biliyor 1 lira olsa ilgimi çekmez..
2,8 üstü sokuşturdular sabahtan beri 2.5 kademesinde en az 50 defa al-ver yapıp mal düşürdüler hızlıca 2.70...şimdi gömecek adam arıyorlar..alırsan eğer hızlıca 2.50 olur almazsan yarın 2.80 üstü..böyle bir tuvalet kapıdı bu
Perşembe 2,5'den aldıklarının çoğunu Cuma 2,8 üzeri okuttu ama hepsini satamadı şu an 2,65..Buradan atlayan olursa 2,5 ışık hızıyla olur ama 2,8'den mal verdikleri lanet olsun deyip satarsa tekrar koftiden bir 2,8 belki 2,9 görülebilir.
Adamlar güzel yere tezgah açmış..Düşükten al hızlıca kimse yokken uçur sonra gidiyor diyenlere yerleştir, sonra düşürüp al o malları tekrar yükselt..
Alkışlarım böyle adamları..
Ama tabi suçlu SPK..Böyle tuvalet kağıtları borsada işlem görmemeli..14'den 3'e gelmiş bu pislik kağıdın sahplerine hayırdır ne iş demiyor..10 üstü haber gazlayan satılmışlara ne oldu bu haberler çakallar demiyor..Yurdum borsası olmuş ağır bir kumarhane..
İndir kaldır yapıştır borsası..
2.5 den aldıklarının da tamamını 2.8 den vere vere okuttu ve tekrar geldi 2.50 ye..
2.1-2.2 arası alınan mallar piyasaya verildi ve operasyonu bitirdi.
Şimdi yeni operasyon başlayacak mı veya nereden başlayacak ilerleyen günlerde göreceğiz😬
Yeni bir operasyon hazırlığı hissettim. Mal düşürdüler bugün..
Yarın veya haftaya çok hızlı 2,5-2,6 gibi yukarı bekliyorum.
Bir tur daha yapacak yukarı satamadı istediği malı
Bu yazdıklarım mı seni rahatsız etti pazarlamacı tmcleod
Bak bana salağa yatıp zamanımı çalma. Bu kağıdı sürekli pompaladığın yazıların kayıtlı..
Eskiden beri burada bir misyonun var bunu biliyorum. Speklere çalışmasan bu yazıklarım için teşekkür edersin. Ama speklerine söyle gerçekten çok açık veriyorlar böyle tahta yapılmaz. Tamam 30-40 kademe içinde oynaşıyorlar ama bari biraz da ters hareket yapsınlar. Çok kolay çözmek..
Tehdit etmedim. Son uyarım dedim ki yıllarca ne kadar pazarladığını anlatmam için..
Otur oturduğun yerde yazılarımı ister oku ister okuma..Ama bu pisliği buralardan bile pazarlatmam sana..Ne ev-ocak söndü bu pislikte...Hep olumlu yazdın bu kumar kağıdında seni ben yıllar önce de uyardım. Israrını sürdürme bence. Tavsiyemdir sana tehdit değil