Cirosu yüksek markaların bayiliklerini alabilmek için bir çok firmaların binlerce dolar vererek bayilik aldıklarını duydum kıbrıs konusu bile onalt iştirakinin sermayede payı vede marka ve isim hakkı için ne ödedi biz bunu bile öğrenemedik. Kara kutu bunların yanında ay ışığı gibi parlar.
Bedelsiz sonra bedelli yazına dikkat etmemişim kusuruma bakma.
İhlasın işide karışık bağlı ortakları iştirakleri hepsinin birbirinde payları var ihlas evde takıldım biraz sermayesinin iki katı özkaynağı varken piyasa değeri 0.40 lardaydı bedelli sermaye artırımı kararı aldılar piyasa değerini bir liranın üzerine çıkardılar. Grup şirketleri arasındaki iştirak satışları olacaktır çok dikkatli takip etmek gerekir. Bakalım bizim izahnamede neler çıkacak.
Yine büyük umutlar aşısı yapıyorsunuz arkadaşlar. İnanıyoruz size. Geçen yılda şafak sayıyorduk. Sonu hüsran, hatta arkadaş ortalıkta yok. Keşke söyledikleriniz olsa. Bu ülkede o dediklerinizin olması zor. Olursa hala bazı šeyler kalmış, çalışıyormuş derim. Benim 11 yılım var burada. Bakmayım diyorum işte, nasıl bir hastalıksa. Çoluk çocuğumuzun rızkı. İnsanın içinde bir yer acıyor. Bu acılar mutlaka birilerine batacak, buna inanıyorum. Saygılar.
Siz ve sizin gibi düşünen arkadaşlara hak vermeye başladım şahsım adına umutlu olşumun bazı dayanakları olduğundan yapmış olduğum paylaşımlar umudunu kaybetmiş hastaya doktor tavsiye etmeye beziyor tek taraflı düşünüyor olmam sizleri üzüyor bu yüzden kusuruma bakmayın düşüncelerinizede saygım var fakat aşağısı sakal yukarısı bıyık diye düşünemiyorum mutlaka bunun ortası ağzı olmalı ortak bir yol bulunmalı olacak 34 gibi susmalımı belkide en doğrusunu o yaptı.
Yer İmleri