Sayfa 797/1001 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,369 - 6,376 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. garanti borçlanma araçları fonu GA1 0.0577 günlük getirisi. ppf1 0.0442 okt den dönen parayla Ga1 alacağım yarın. gerçi önceden 5-6 gün üst üstte eksi yazmıs ama sonra iyi toparlamış.ýuzde 35 finansman bonosu var yüzde 28.5 öst var. finansman bonosu dediği risklimidir?

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by emperador Yazıyı Oku
    garanti borçlanma araçları fonu GA1 0.0577 günlük getirisi. ppf1 0.0442 okt den dönen parayla Ga1 alacağım yarın. gerçi önceden 5-6 gün üst üstte eksi yazmıs ama sonra iyi toparlamış.ýuzde 35 finansman bonosu var yüzde 28.5 öst var. finansman bonosu dediği risklimidir?

Kimin tarafından ihraç edildiğine bağlı.

*Finansman Bonosu

İhraç şartları Sermaye Piyasası Kurulu’nun 13 numaralı tebliğine göre belirlenen,*anonim şirketler, yerel yönetimler ve KİT’lerin kısa*vadelifinansman ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla en az 2 ay ve en fazla 2 yıl vadeli ve iskontolu olarak ihraç ettikleri, düşük riskli ve göreceli olarak yüksek getirili bonolardır. Finansman bonoları içerdikleri teminat türüne göre A, B, C, D, E ve F olarak beş ayrı sınıfa ayrılır -*garanti taşımayan (A), banka garantisi taşıyan (C) hazine garantisi taşıyan (E) gibi

3. Hay allah bu defa da TIV'dan ayvayı yedik �� Bugun repo ihalesi var ve faiz düşürürler diye düşündüm. Nerden aklımda kalmış bu yalan yanlis bilgi işte onu bilemiyorum. T1'e parketme zamanı.

4.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Kimin tarafından ihraç edildiğine bağlı.

*Finansman Bonosu

İhraç şartları Sermaye Piyasası Kurulu�nun 13 numaralı tebliğine göre belirlenen,*anonim şirketler, yerel yönetimler ve KİT�lerin kısa*vadelifinansman ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla en az 2 ay ve en fazla 2 yıl vadeli ve iskontolu olarak ihraç ettikleri, düşük riskli ve göreceli olarak yüksek getirili bonolardır. Finansman bonoları içerdikleri teminat türüne göre A, B, C, D, E ve F olarak beş ayrı sınıfa ayrılır -*garanti taşımayan (A), banka garantisi taşıyan (C) hazine garantisi taşıyan (E) gibi
    teşekkür ederim.

5.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    GPG günlük tahmini %0.23 değer artışı ile tamamlamış günü. Tahmini MK % 89
    Hadi yine iyisin sn. Admustafa, hayırlı olsun bakalım.

6.  Alıntı Originally Posted by Blackhawk48 Yazıyı Oku
    Hadi yine iyisin sn. Admustafa, hayırlı olsun bakalım.
    Hayırlısı Sn.Blackhawk48 alışlara devam ediyorum hafta sonu gerçekleşen düşüşü bugün yaptığım alımla telafi etti. Bugün olan değer artışı USD pozisyonundan geldi büyük bir ihtimalle.

7. Evet ben de öyle düşünüyorum, USD yi 5,67 fiyatta görünce fonun iyi bir getiri elde edebileceğini düşündüm. Benim ilk alımım bugün oldu gpg fonunda. Bugün talimat veremedim satış yaptığım okt ler ile ama yarın pozisyonu daha da arttırmaya meyilliyim. Farklı enstrumanlara yatirim yapiyor olması beni oktye kıyasla daha iyi bir getiri elde edebilecegine inandırdı.

8. vk6 20.09 mk -net 17.08
    vk11 19.32 mk- net 16.42

Sayfa 797/1001 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •