Originally Posted by Blackhawk48 Hergün mü ? Yukarı yönde değişsin o zaman. Bugün bir yukarı bir aşağı güncellendi
Originally Posted by admustafa Bugün bir yukarı bir aşağı güncellendi Getiri veya götürü yüksek olunca ne yapacaklarını şaşırıyor olmalılar
Originally Posted by Blackhawk48 Getiri veya götürü yüksek olunca ne yapacaklarını şaşırıyor olmalılar 250 altina dusmesinde 😃😃😃
Originally Posted by Blackhawk48 Getiri veya götürü yüksek olunca ne yapacaklarını şaşırıyor olmalılar Akşam öğrenilemez o zaman fonun fiyatı sabah ne olacak diye beklemek gerekiyor
Originally Posted by Webster 250 altina dusmesinde 😃😃😃 Üstadım en az 30 beklentinizden sonra 250'lere gelmişiz
Originally Posted by admustafa Üstadım en az 30 beklentinizden sonra 250'lere gelmişiz Ac gozlulugun sonu yok ustadim Adamin biri evine gelmis... Bir bakmis kucuk oda agzina kadar dolar dolu Ilk tepkisi.... Kosup diger odalara bakmis 😃😃😃😃
Originally Posted by admustafa Akşam öğrenilemez o zaman fonun fiyatı sabah ne olacak diye beklemek gerekiyor Ustad cidden iki gun tatil Nasil ogrenecegiz bu tcd yi. Spk haftasonu guncellermiki yarin sabah baksak
Originally Posted by Webster Ustad cidden iki gun tatil Nasil ogrenecegiz bu tcd yi. Spk haftasonu guncellermiki yarin sabah baksak Spk zor ama belki bir ihtimal MKK'dan öğrenebilirsiniz MKK'ya da bildirilmiyorsa fiyat zaten Pazartesi'yi beklemek dışında seçenek kalmıyor.
Forum Rules
Yer İmleri