Sayfa 907/1001 İlkİlk ... 407807857897905906907908909917957 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,249 - 7,256 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Fon sepetini bir türlü sabitleyemedim gitti, onu sat bunu al, onu azalt bunu çoğalt derken getiri götürü hesabı çok karışıyor, şöyle 1 ay kadar hiç ellemeden dursun diyorum ama olmuyor illa birkaç gün az getireni veya çok getireni satıyorum, hisse senedi gibi oldu bu fon işi. Ama Eylül ayı için bir sepet yapıp hiç dokunmayım diyorum bakalım becerebilecek miyim.
    bende ayni dertten muzdaripim, her sene yil basinda bunu bunu alicam diyorum sene sonunda bakiyorm almak istedigim fonlar %40-50 yukselmis ama ben yolun yarisinda satmisim, bu yilbasinda alicam kesin yani insallah

2.  Alıntı Originally Posted by Blackhawk48 Yazıyı Oku
    Aman Allahım maşallah ya gerçekten.. Bu fonu yönetenler bir başka profesyonel tebrikler 👍
    dünkü fon değerine göre yaklaşık 500 binn lira para girişi olmuş. şu da anlaşıldı ki veysel beyin de dediği gibi bu fonu sadece hisse senedi fonu gibi görmemek, borsa düştüğünde bu da eksi yazacak diye düşünmemek lazım. ya nasip deyip olaya orta vadeli bakmak lazım. bu şekilde devam ederse müthiş.

3. Bu arada GPG eksi değil ama çok sembolik bir artış var %0,0227

Alıntı Originally Posted by Blackhawk48 Yazıyı Oku
    Aman Allahım maşallah ya gerçekten.. Bu fonu yönetenler bir başka profesyonel tebrikler 👍
    Keramet fonu yonetenlerde degil ustadim
    Bende
    Girdigim yer nefes aliyor
    Ha bundan once dolara girdim goctu
    Okt ye girdim coktu
    Fil e girdim ayni gun 15 lere dustu
    O ayri konu 😃😃😃

5.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    dünkü fon değerine göre yaklaşık 500 binn lira para girişi olmuş. şu da anlaşıldı ki veysel beyin de dediği gibi bu fonu sadece hisse senedi fonu gibi görmemek, borsa düştüğünde bu da eksi yazacak diye düşünmemek lazım. ya nasip deyip olaya orta vadeli bakmak lazım. bu şekilde devam ederse müthiş.
    Evet doğru sn hayrani, Dün bist eksi yazmadı aslında. Akşam kapanışa doğru artıya geçti ve günü de çok küçük bir eksi ile tamamladı.

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    Ustadim
    Benim stratejim su sekilde olacak
    Uzun vade dusunuyorum
    3 gun arka arkaya dusus olursa cikacagim
    Aksi takdirde elime gectikce tcd alacagim
    Kademe yapmak yada beklemek manasiz getiri super masallah ama 3 gun siniri koydum kendime

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Keramet fonu yonetenlerde degil ustadim
    Bende
    Girdigim yer nefes aliyor
    Ha bundan once dolara girdim goctu
    Okt ye girdim coktu
    Fil e girdim ayni gun 15 lere dustu
    O ayri konu ������
    Bu fonu ben de beğeniyordum üstadım, Bu sefer ters etki yaptınız çünkü bu fon forumda çok çok az kişide var

Alıntı Originally Posted by Blackhawk48 Yazıyı Oku
    Bu fonu ben de beğeniyordum üstadım, Bu sefer ters etki yaptınız çünkü bu fon forumda çok çok az kişide var
    Ins dusmez ya
    Ordan oraya gecmekten biktim😃
    Yatirimci cogalinca dusuyor ama hadi hayirlisi
    Bugun yarin buradaki herkes tcd ye dalar

Sayfa 907/1001 İlkİlk ... 407807857897905906907908909917957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz