Sayfa 783/999 İlkİlk ... 283683733773781782783784785793833883 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 6,257 - 6,264 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Emir telakki ettiyseniz, gerisini halledersiniz.
    Valla ben estağfurullah efendim, ancak ricamiz olur falan diye, tevazuu bekliyordum!

Dötü kalkmış faşist yonetim için, fazla iyimser düşünmüşüm!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    bu .. sigarasini maltepeyi veya tekel 2000 i + samsunu falan borsaya kote etselerde bari ordan biseyler vursak..
    maltepeye 20 tl verecegine git gaste kagidina nane sar ic mk..!!
    camel 10 tl idi ocakta , su an 15 tl ; bi 3 tl daha sokarsa damat 18 tl..
    yuzde 80 kar, neler donmus serhat ya repligi aklima geldi birden..)
    Naneyi hiç tavsiye etmem. Birara sigarayı bırakmak için naneyi denemiştim,çok duman çıkardığı için sağda solda ne kadar otçu varsa yanaşıp muhatap oluyor.O zamana dek çevrede ne kadar çok ot kullanan olduğunu bimiyordum

3. Dün BHT ekonomik görünüm'de konuşanlar, Çin'in 3,1 trilyon dolar eşdeğeri toplam rezervinin yalnızca 1,1 trilyon doları ABD tahvili iken rezervin tümünü ABD tahvili yaptılar.!!
    Hoca diye çıkan adam bu hatayı yaparsa cemaat ne yapsın...

4. İçtiğim sigara bundan bir önceki zamla 12 lira olunca sigarayı bıraktım 1 ay falan içmemiştim, sonra tekrar başlamıştım şimdi 15 lira yapınca geri dönüşü olmamak üzere sigarayı bırakmış bulunuyorum, 2-3 sene önce tütün de içtim ama çok pis kokusu oluyordu, bir de her zaman aynı kalitede bulmak mümkün değil.

Tütünle ilgili şöyle bir anım var arkadaşlarla beraber, onlardan bir tanesinin akrabalarının olduğu köye gittik yedik içtik neyse sıra sigara faslına geldi, bizim arkadaşın eniştesi sarma içiyor, biz o sıralar sigara içiyoruz, neyse dedik biz de içelim bize de sardı içmeye başladık ama nasıl bir şey içimi çok tok ve zevkli ve hafif kafa yapıyor, artık içinde ne vardı bilmiyorum, sonra bir tane daha içtik o da çok güzel biz heveslendik dedik bunu nerden aldın neyse, tütünü aldığı yeri de tarif etti, sonra şehre gelince gittik o tütüncüyü bulduk aldık ama yok o tütün değil, o içimle de hiç alakası yok fakat aldığımız tütün de yine birkaç tütün karışımı vardı parlıament falan halt etmiş, bir müddet tütün içtik sonra o da bozunca tekrar sigaraya döndük, yalnız o köyde içtiğim tütün hayatımda içtiğim en güzel şeydi, içinde ne vardı hala çok merak ederim

5.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    yalnız o köyde içtiğim tütün hayatımda içtiğim en güzel şeydi, içinde ne vardı hala çok merak ederim
    diken olabilir içinde sarılı
    yalnız eski dönem charcoal filtreli benim gençlik yıllarda o yaşımdaki parliament artık yok.
    o ne biçim bir formüldü ya, off.
    rahmetli büyük amca öz amca yani günde 2 paket içerdi tabi vefat , tabi kanser :-)
    ben çok az tattım ondan , müptelası olmayayım diye.
    artık hiçbir formülde o lezzeti elde edemiyorlar..

6. Sabahattin Önkibar, İslamcıların beğenmediği Demirel İncirlik'i kapattı İslamcıların 'Van minüt'çü olarak baştacı yaptığı sen niçin kapatamıyorsun diyor!
    HAREKAT MERKEZİ PALAVRA...ABD'YE BÖYLE TESLİM OLDULAR ! - ALTERNATİF

7.  Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Ben artvin yöresinden getittirecem.İyi çıkarsa tütün haber veririm.
    1 paket sigara 3 lira gerek Yok ki fazla vermeye

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Valla ben estağfurullah efendim, ancak ricamiz olur falan diye, tevazuu bekliyordum!

Dötü kalkmış faşist yonetim için, fazla iyimser düşünmüşüm!
    Hem dötü kalkmış hem faşist diyon hemde tevazzu bekliyon. Hitlerde tevazzu bekleyenlerle lider olmuştu. Şimdikilerin bir hırka bir sedir muhabbetide cabası
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 783/999 İlkİlk ... 283683733773781782783784785793833883 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •