Originally Posted by
m.exclusive
veysel bey ile dün bende görüþtüm fonun kýsa zamanda çok hýzlý çýkýþ yakaladýðýný buna baðlý olarak fon toplam deðerinin büyüdüðünü ve bunun sonucunda fonun bir duraklama yada düzeltme gibi bir durum içine girip girmeyeceðini sordum
vereceðiniz cevapla ciddi bir miktarla fona gireceðim deyince bana "fon yöneticisiyle görüþüp size döneceðim" dedi
5 dk sonra arayýp "endeks þu an %1 e yakýn ekside buna raðmen bugünü(dün için) pozitif kapatacaðýz sadece hisseye yatýrým yapmadýðýmýz için viop,ters pozisyon vede açýða satýþ iþlemlerinden dolayý endeks eksiyken bile pozitif getirilerimiz olacak o yüzden hiç tereddüt etmeden alýþ yapabilirsiniz"dedi
ayrýca fonun eksi getirilerinin olabileceðini ama 3-6 ay arasýnda sabredilmesi gerektiðinin altýný çizdi
fonun uzun süre yatay getiri saðlayýp mayýs'tan sonra neden böyle hýzlandýðýný sorduðumda ise yýlbaþýndan sonra yönetim ve strateji deðiþikliði olduðunu þuan fonu 2 uzmanýn yönettiðini operasyonda da 1 kiþinin iþlemleri yaptýðýný söyledi
olayýn sadece doðru hisseyi yakalamak olmadýðýný açýða satýþ ve viop un getirilerde önemli faktörler olduðunu belirtti iþte bu yüzden piyasa negatif olsa bile biz pozitif getiri saðlayabiliyoruz dedi
6 aðustos'ta GPG ile TCD arasýnda gittim geldim forumdaki çoðu kiþi gibi "garantici" yaným aðýr basýnca GPG aldým
ve malesef 23 gündür GPG de neredeyse günlük repo oraný kadar getiri elde ettim
bu noktada bir karar vermek gerekiyor
risk olmadan %16-20 ler mi?
hafif riskli %22-26 lar mý?
yoksa risk alarak %28 ve üzeri mi?
GPG þimdilik duruyor ama dün ciddi oranda TCD aldým
çok sevdiðim bir söz var
"insan piþmanlýk duyacaksa yaptýklarýndan duymalý yapmadýklarýndan deðil!"
herkese bol kazançlar dilerim
yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir!
Yer Ýmleri