sessiz bir şekilde izliyoruz sn. aksakal...
sessiz bir şekilde izliyoruz sn. aksakal...
katilarak izlense daha faydali olur arkadaslar ama siz bilirsiniz ...
bakin sayin se7en usenmiyor paylasiyor uymasa bile bu sayede bicok ayrinti incelik konusuluyor ogreticilige katki sagliyor ..
bu vesileyle kendisine bir kez daha teşekkür ederim....
zaten herkes herseyi ram dogru bilse forumllarada paylasimada gerek kalmaz ...
sn aksakal, acaba yazıcıda kademe izlemesi yaptınız mı bugün?
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
genisleyen dinlenme mantalitesi ayni olsada bu olusum bahsettigimiz olusum degil ..
birincisi bir trendin dinlenme yeri degil cunku bi sure once neredeyse trend dibini gormus ....
ikincisi net bir beşleme söz kinusu degil ....
bizim gecen haftasonu calistigimiz formasyona ornek teskil etmiyor ...
fakat buda bir genisleyen yatay bolge durumu ...
bizim ele aldigimiz durum ise genisleyen yatay aralik turlerinden biri olmasina ragmen spesifik bir durum ...
bugun TAVHL odakliydim fakat arasira onada bakindim ....
hacim yerlerde tahta bugun izlenecek gibi degildi ... 4 5 bin lotla yuzde 2 oynatilabilir durumdaydi hem asagi hem yukari ....
hal boyle oluncada fiyati asagi basmasi cok kolay oluyor . .
bu tür hisseleri dogru yer ve maliyette alduysaniz asansorlere cok takilmamak gerek cunku cok olasi .... ve tahtayi asagi basmalari cok kolay ...
bu tip hisseler dogru maliyette alindi ise kafadaki hedefe kadar ölü taklidi yapmak gerek ...
okuyanlar hatirlayacaklardir benim son alim maliyetim 20 kusurler ve son maliyetimin zarara gececeguni dusunmuyorum ... bu durumda 22 olmus 21 olmus kafamdaki yere kadar cokta onemsemiyorum .
arkadaslar surasida var ki son maliyet 20 kusurlerle olmakla birlikte model portfoyun YAZICI icin ortalama maliyeti cok cok daha dusuk seviyelerde... ve bununda rahatligi var ...
ozetlersek alarm noktam son alimlarimi yaptigim 20 li seviyeler olur ki son alimlarimin dahi zarara gececegini dusunmuyorum ...
onun disindaki hacimsiz oynamalarida onemsemiyorum ....
konu acilmisken sunuda ekleyimki kafamdaki hedef fiyat bi miktar daha yukari tasindi ...
haftasonu bunla ilgili yazariz....
AMA TEKRAR EDIYORUM
ELIMDE OLMASA BOYLE BIR HISSEYE BU FIYATLARDAN ASLA YENI GİRİŞ YAPMAM ....
sonra kimse yukari dediniz su oldu bu oldu demesin ....
benim YAZICI icin yorumlarim artik sadece 20 alti maliyetlenen arkadaslar icin ....
burdan yeni giris yapiyimmi diyen varsada cevabim net ...
KESINLIKLE HAYİR
Yer İmleri