Sayfa 850/999 İlkİlk ... 350750800840848849850851852860900950 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 6,793 - 6,800 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

Gaya bey tatile nereye gitti. Uzun mu tatili
    bir halt olacağı yok.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkan (Guvernör) Yardımcılıklarına, Oğuzhan Özbaş ve Murat Çetinkaya atandı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by doctor Yazıyı Oku
    Yukarıda arkadaşın verdiği değerli rakamlara geçen sene ağustosta %9 eylülde %9 ekimde %9 zam ve aralıktaki %10 indirimi eklersek totalde %24 de oradan geliyor. Yani 1 senelik doğalgaz farkı % 80 civarına gelmiş.
    Annemin tek başına aylık 400-550 civarı ödediğini düşünürsek emekli maaşının yaklaşık 1/6 sı ediyor.
    doğalgazında aile bütçesine etkisini sezonluk alalım hadi 5/7 ay olsun. Bu yüzden %80'i %33 enflasyon olarak almış olalım.
    Aile Bütçesininde 1/6'sına tekabül ettiğini baştan söylemiştik. Yani birey enflasyonuna etkisi yıllık bazda minimum %5.5 civarında oluyor.
    Bu durumda tüik tarafından 15% enflasyon diye hesaplanan rakamın sadece doğalgazdan gelen etkisi %5.5 olması lazım. Demek hersey ucuz bir doğalgaz pahalı Yada geriye kalan her kalemin ortalama enflasyonu 9.5%'i geçemiyor.
    Bu arada doğalgazıda 5 ay ödüyormuş gibi hesapladık he 7 ayda 0 ödenmiyor sonuçta ama onu yoksaydık.
    Halk sobaya geri döner bu gidişle

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Yuhhh... Yok devenin nalını, aylik ~280-300 m3 kışın yakıyorum ben, aylık 500 kaat girecek demek ki!
    Eğer yeni bir zam gelmezse hesabınız doğru.
    Ancak Eylül ayından sonra bir zam daha gelirse (ki bence kesin gelecek) yaptığınız hesaplamayı güncellemeniz gerekecek.
    Hüüülloğğğğ

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Ben de kucuk bir daire kiralayip kislari Antalya'da gecirmeyi dusunuyorum.
    Yazin biraz daha kuzeye kayarim hava cok isininca..
    Buradaki evi de satisa cikaracagim isler acilirsa..
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkan (Guvernör) Yardımcılıklarına, Oğuzhan Özbaş ve Murat Çetinkaya atandı.
    Atanan Murat Çetinkaya BİST başkanı olan Murat Çetinkaya. Yani görevden alınan eski Merkez Bankası Başkanı olan Murat Çetinkaya değil.

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bazı yerlerde Bebecan veya Davut parti kurmadan evvel, baskın erken secim deniliyordu.

Bu kazıklar sonrasi seçim falan olmaz, Ak koyunların bile % 10 civari ancak bu kadar cikar, göt atar!
    Erken seçim için yeterli vekil Yok .

Reis kendi giderse seçime 2 dönem kuralı ile başkanlığa aday olamıyor .

Meclis’te muhalefetin 360 mv almasını bekleyecekler

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Ozel hastane aciline gittim. 35 lira verdim. Bir hafta sonra bugun tekrar gittim. İlaclari almak icin eczaneye gidince 18 lira katilim payi cikti. Yahu ben zaten ozele gidip parasini verdim neyin payi. Alt tarafi bir antibiyotik bir soguk alginligi ilaci yazdi. Yazdigi antibiyotigi de devlet odemiyor zaten. Artik resmen eziyete vardi is.
    benim allerji hapı var kendim eczaneden alırsam kutusu 1 aylık yetiyor, 12.5 tl. bunu ilacı sgk ödesin diye doktora yazdırmaya kalksam, muayene ve ilac katılım payı doktorda sırada kaybettiğin vakti hesaplarsan bedava sağlık hizmeti vs yok bu ülkede.

Sayfa 850/999 İlkİlk ... 350750800840848849850851852860900950 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •