Sayfa 32/1001 İlkİlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 249 - 256 arası.

Konu: Fon Cafe & Muhabbet

Alıntı Originally Posted by lunatic Yazıyı Oku
    Merhaba,
    Doktor bey hoşgeldiniz. Allah kabul etsin.
    Türkiye için en üst segmentte sayılabilecek maaşım olmasına rağmen, 2 çocuk da özel okulda, hayat pahalılığını hergün iliklerime kadar hissediyorum. Normal çalışanların halini düşünemiyorum bile.
    Teşekkür ederim hosbulduk. Son maas zammiyla artik turkiyede kimseye acimiyorum. Hala yuzde 45 oy alabiliyorsa bravo. Benim gelirim de ust segment sayilir
    15-17 k civari... 2 cocuk okuyor evim kira. Son 1 sene benim icin bile zor gecti. Isyeri hekimligi gelirim düştü kimse is guvenligi tutmak istemiyor.

2. Değerli üstad doktorlar çok daha fazla kazanıyor gibi bir intiba var halkta 2 çocukla 15 17k güzel gelir ama mesela Istanbul gibi bir yerde kira ulaşım vb o kadar yüksek ki üstüne okul filan derken bitip gidebilir. Anadolu için baya büyük para tabi ki.
     Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim hosbulduk. Son maas zammiyla artik turkiyede kimseye acimiyorum. Hala yuzde 45 oy alabiliyorsa bravo. Benim gelirim de ust segment sayilir
    15-17 k civari... 2 cocuk okuyor evim kira. Son 1 sene benim icin bile zor gecti. Isyeri hekimligi gelirim düştü kimse is guvenligi tutmak istemiyor.

Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    türkiye hane halkının aylık gideri değişiyor bence yılda bir kez tatil yapanlar var, az masraflı aileler var , bide benim gibi yılda 4-5 kez gezip tozan alkol sigarası bol masraflı ailelerde var asıl bizim gibilere allah yardım etsin masrafın büyüğü tatil ve kaliteli yeme içme götürüyor, dün mesela hesapladım küçük bir seyahat yaptım mazot masrafı ile 700 tl gibi masraf

2 senedir türkiyede enerji sektörüne büyük bir baskı var, enflasyon yükselir zam yapmayacaksın dedikleri gibi adamlara kamu bankalarından kredibiliteniz düşük diyerek spot kredi vermediler, adamlar bonoya ppfye sarılıp iç borçlanmaya gidince faizi düşürerek o imkanlarınıda kestiler, adamlar artık iyice artan kur maaliyetleri, personel giderleriyle birlikte bu sefer 1 ay aralıklarla toplamda %30 zam yapınca Prof. Dr. Burhan Kuzu tam bir profesör gibi zamı biz değil botaş yaptı dedi.

Vatandaşı olmasan eğlenceli ülke.

5.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    2 senedir türkiyede enerji sektörüne büyük bir baskı var, enflasyon yükselir zam yapmayacaksın dedikleri gibi adamlara kamu bankalarından kredibiliteniz düşük diyerek spot kredi vermediler, adamlar bonoya ppfye sarılıp iç borçlanmaya gidince faizi düşürerek o imkanlarınıda kestiler, adamlar artık iyice artan kur maaliyetleri, personel giderleriyle birlikte bu sefer 1 ay aralıklarla toplamda %30 zam yapınca Prof. Dr. Burhan Kuzu tam bir profesör gibi zamı biz değil botaş yaptı dedi.

Vatandaşı olmasan eğlenceli ülke.
    https://twitter.com/BurhanKuzu/statu...116062208?s=20

6. KDV'lerin 2'şer puan arttırılacağı söylentileri de varmış.

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    KDV'lerin 2'şer puan arttırılacağı söylentileri de varmış.
    Bunlar daha iyi günlerimiz mi yani?

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    KDV'lerin 2'şer puan arttırılacağı söylentileri de varmış.
    faizler, döviz baya düşecek gibi duruyor önümüzdeki dönemde, yersen...

Sayfa 32/1001 İlkİlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •