Ayrıntısından bahsedermisiniz, spk haberi nedir? Ne olacak?
Venus_V3_5070 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma,Anlatılanları iyi dinle,ama hepsini doğru sanma,Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir unutma...
Bakıyorum da bizim şirket hep sanal ortamda ürünlerini satmaya çalışıyor.Boya satan dükkanlarda, nalburlarda yerini ne zaman alacak acaba? Satış ağı nekadar yaygınlaşırsa o kadar hızlı büyüme sağlanır.Çbs ürünlerini heryerde görmek isterim.Bu sayede belki borsaya tekrar dönmeyi isteyebilirler.
Bu iş olsada olmasada beklemekten başka yapacak şey yok.Ağanın keyfine kalmış borsaya dönme işi.
https://m.youtube.com/watch?v=-yWcUdtYBjA
Şu haberi birisi hayrına yayimlayamaz mi😂
Kıbrıs'ta ki şirketin sahiplerinden Onaltlardan birine sanırım 6 ay kadar önce Facebook tan ulaşmıştım. Adam bizim bir alakamız yok dedi. Telefon numarama kadar istedi. Allah sizi bildiği gibi yapsın diyorum.
Patron benim burdayım dedi evet evet dedi eeeee ne olacak şimdi.
İnsanlar hayatı boyunca işini , eşini, evladını, huzuru, parayı , bilgiyi arayıp duruyor sonrada sağlığı ve umudu kaybolmaya başlıyor tecrübeleri ona suya sabuna dokunmadan varlığının bir anlamı olduğunu ve hayata yeniden kaldığı yerden başlaması gerektiğini hatırlatıyor.
Yer İmleri