Sayfa 345/1060 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon
Arama sonucu : 8474 madde; 2,753 - 2,760 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. Erkan hocam,bende merak edip duruyordum, sağolasın..Demek oluyorki Onalt Grubu Çavuşoğullarıyla dolaylı ortakmış ama bu ortaklığı ilişkiyi Onaltlar bu güne dek inkar ediyordu hala çavuşoğulları dahil dürüst işadamı olmamak için adeta yemin ettiler..hacı hacıyı mekkede derviş dervişi tekkede deli deliyi dakkada bulur misali Çavuşoğullarıda kendi vasıflarına,hasletlerine,meziyetlerine uygun ortaklar bulmuş hatta bu onaltlar daha ileri düzeyde sayılır alavere dalaverede çavuşoğullarının bile aklını alırlar sülün osman manyağı yaparlar Ne diyeyim dostlar aşağı baksam sakal yukarı baksam bıyık umutsuz,ümitsiz olmak istemiyorum cünkü beni hayata bağlayan yegane sebep. Dilerim gün ağarır, ümitlerimiz yeşerir, tomurcuk oluşur,çiçek açar,meyveye durur insha Allah..Tüm ÇBS Printaş ve boya mağduru dostlara selamlar.. Onur kardeşim,iki günlük dünya hayatı ben bırakalım dargınlığı derim,sen ne dersin..Slm..
    Son düzenleme : kabile reisi 61; 01-09-2019 saat: 12:33.

2. ÇKS Çavuşoğlu Kimya Sanayi A.Ş' de bile ÇBS boya ile ilişkimiz yok diyorlardı ama Çbs ürünlerini satıyorlar.Bizzat merkez yönetim ilişkimiz var demediği sürece diğer Çavuşoğlu şirketleri hep inkar ettiler.Konuşma yasağı var demekki.Kendileri nezaman canları isterse istedikleri zaman istediği ölçüde bilgi paylaşımı yapıyorlar.

Şu bizim borsadan hatırı sayılır bir miktarda para kazanmak ölmeden önce nasip olacak mı? Yemek nasip olmasa bile o parayı kazandığımı göreyim yeter bana.Hiç olmazsa geride bıraktığım insanlara bir faydam olur belki.

3.  Alıntı Originally Posted by Santa_fe Yazıyı Oku
    ÇKS Çavuşoğlu Kimya Sanayi A.Ş' de bile ÇBS boya ile ilişkimiz yok diyorlardı ama Çbs ürünlerini satıyorlar.Bizzat merkez yönetim ilişkimiz var demediği sürece diğer Çavuşoğlu şirketleri hep inkar ettiler.Konuşma yasağı var demekki.Kendileri nezaman canları isterse istedikleri zaman istediği ölçüde bilgi paylaşımı yapıyorlar.

Şu bizim borsadan hatırı sayılır bir miktarda para kazanmak ölmeden önce nasip olacak mı? Yemek nasip olmasa bile o parayı kazandığımı göreyim yeter bana.Hiç olmazsa geride bıraktığım insanlara bir faydam olur belki.
    Son paylaştığın duanız insha Allah gerçekleşir kardeşim Santa_fe diğer düşüncelerinizede katılıyorum çünkü bu güne kadar yaptıkları işleri,ortaklıkları hep gizli tuttular inşha Allah hepimizin hayrına olacak güzel gelişmeler,girişimler olur borsaya kote olmak gibi çünkü bu konuda hem Spk hemde Bist sessiz kaldıklarına göre umarım çavuşgilleri takip ediyorlardır ..

4.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Patron benim burdayım dedi evet evet dedi eeeee ne olacak şimdi.
    tosuncuk ta durum ne acaba varmı tahminin araştırman.

5. Valla ne diyeyim alçı işinide kitlemiş bütün köşeleri dönmüş paso gaz kaptırmış gidiyor düşündükçe bu adam bize kafayı yedirtip elimizden hisseleri şıp diye iki ilizyon numarasıyla indiragandi yapacak gibi, değildir inşallah bi üfürükçü bulup okutturup üflettiricem yoksa contaları yakacam valla.

6. demekki spk yok devletin kayyumları bunlar türkiyede işi boş kurumlarmı diye düşünüyorum şirketler al takke ver külah bir sürü alavere dalavere yapıyor.bir çok örnek var borsada sözde halka arz edilmiş vatandaş üç beş gelir elde etsin bence üç beş şirket dışında hepsi yalan..yazıkki bizlerin hayal dünyasını geniş tutanlara dürüst olsalar tüm kurdukları şirketleri anlaşmaları gerçekten devletimizin kurumlarında çalışan zati muhterem zatlar inceleme ve hızlı (para cezası değil )şirket yöneticilerine ağır hapis cezaları getirse ..herkes mutlu mesut olur bu tür alavere dalavere yapan..... da olmaz.borsada bir çok şirket yöneticileri aynı kafadan söğüşle yatırımcıyı.. evet haklısın 2 onur 2 bizi hacılar hocalar paklar.nefesi güçlü sahte hocalar kalemi kuvvetsiz sahte kayyumlar ve spk ne geldiyse bunlardan geliyor bizim başımıza umarım sonunda mutlu oluruz.

7. Ali Kalkancıya ne dersiniz sağlam nefeslidir iyi oğlandır hatta nefesiyle sizi kıbrısa taaa Onaltların yanına taşır hazır gitmişken hesap sorarsınız şaka yaptım biraz gülelim diye hep ağlaşacak değiliz yaa..Slmlar.

8. Yetkiyi alan bu dünyayı davul kendinide tokmak sanırmış davul tüyünce tokmakta kaçacak yer ararmış elbet bir gün çıkacak falda çıkmadığına göre hocanın biri bize tokmağın nerde olduğunu söyler.işte o zaman hep beraber güleriz.

Sayfa 345/1060 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •