Hisse oranı çok yüksek, ama hisseler çok sağlamcı..aslında bana paranın %95 i BİST’te olacak deseler, senden de sağlamcı olurdum herhalde
Total portföy riski olarak benim riskim daha azdır.,,toplam portföyümün %20 si filan hisselerde...ama hisselerim biraz agresif sayılır sana göre
iş hayatına veda ettiğimden beri portföyümün performansı Mart2017/Ağustos2019 ve güncel dağılımı
İlk 5'te ağırlıklı olan hisseler #İsyat#Tuprs#Eregl#Crdfa#Adana. Toplam şirket sayısı:21
+%20 gelen temettüyü harcamasaydım şuan performans %100 olmaktaydı.
![]()
Son düzenleme : Trade Shark; 03-09-2019 saat: 16:27.
“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
O konuşmanın tümünü izleyince senin çıkardığın manayı çıkarmıyorum ben.,,,bir de buffet Amerika da konuşuyor, gelsin BİST e yatırım yapsın, bakalım tüm portföyü hisse mi oluyor, yoksa altın, eurobond vs döviz bazlı enstrümanlarda oluyor mu?
Hep söylüyorum, ecnebilerin konuşmalarını, yatırım tavsiyelerini takip ederken...adamın hangi piyasa şartları çerçevesinde konuştuğunu unutmamak lazım...Amerikalı Amerika şartları için mi konuşuyor, dünya gelişmiş ülke piyasaları için mi, yoksa bu Amerikalı em ler için mi konuşmuş,,,
Yer İmleri