Sayfa 73/967 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 577 - 584 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1. Sayın Uyargile katılıyorum.Herkes hissesine sahip çıksın. Dergi haberi=buraya gelip akıl veren sözde genç=bu son haber vb.... Bunların hepsinin niyeti aynı bunlarla daha çok karşılaşıcaz.Bu geminin yolu uzun sabır dostlar ytd.

MX5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Slm arkadaşlar daha ne olsun şirket gercekten iyi yapilanmaya gitmis fabrikada faaliyete gectiginde yurtdisina ihraclarda yükselecek ben cok begendim.bilançoyu 2. Cevrekte iyi kar aciklar kendi fikrim asparagas haberler boş isler tabanda yaptirsalar böyle çalışkan ve güzel bir sirket az bulunur

ASUS_T00J cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Uyargil Yazıyı Oku
    Bir kaç Çapulcu sitenin olumsuz yazılarına pabuç bırakmazlar, Akıllı adamlardır.
    Aynen sayin uyargil, sirket gayet güzel yoluna devam ediyor ben ceo yu gayet begendim sektöre hakim bir yönetici hayirlisiyla cift haneli rakamları görecegime inaniyorum sevgiler. Ytd

ASUS_T00J cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Arkadaşlar merhaba,

Günlerdir beklediğimiz bilanço nihayet geldi. Beklentimizin maalesef aşağısında bir bilanço oldu bunun yegane sebebi finansal giderlerin artması oldu.

Şimdi tablomuzu incelemeye başlayalım. En sonunda kısa uzun vadede senedimizin nerelere gelebileceğini düşünelim.
    Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"

5. *Brüt kar= 2016/3 31.938.221-2017/3 41.541.402

Brüt karda %30 artış var. Ayrıca ciro %25 artarken brüt karın %30 artması Satış maliyetlerinin de düştüğünü göstermektedir.

Yine ayrıca öle bir sezonda bu şekilde bir artış satışlarımız 2. ve 3. çeyrekte nerelere gelebileceğinin işareti olarak ta sayılabilir.

6. panik yok beyler bu ****** site hep yapıyor bu haberleri.
    gerçek olsa bile aselsan 1 hafta 10 günde 16 dan 20 ye gitti bunlar olacak meyve veren ağaç taşlanır ama o site bu haberi silecektir şirket ihtarı çekmiştir

SM-A500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. *Faliyet Karı= 2016/3 2.807.210-2017/3 17.840.573

Faliyet karı tam 6 kat artmış. Personel pazarlama genel yönetim gibi giderlerden düşüş olması çok çok olumlu. Bu da yönetimsel bir başarıdır. Hem bu maliyetleri kısıyorsun hem brüt karını %30 arttırıyorsun. Bu kesinlikle önemli bir yönetimsel başarıdır. Maliyet ne kadar düşerse kar o kadar artar ki gördüğüm kadarıyla bu konuda çok ciddi bir gelişme var.

Öte yönden başta belirttiğim gibi faliyet karının tam 6 kat artması şirket açısından çok önemli bir veri...

8. *Finansman gelir giderleri;

2016/3=(8.510.000) 2017/3=(18.644.000)

Malesef katil bu Faaliyet karını resmen eritmiş. Kur artışı bu durumu tetiklemiş. Ancak bir şirketin devamlılığı için kredi mektup ipotek gibi kavramlar olağan ve normaldir.

Sayfa 73/967 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •