JPMorgan, gelecek haftaki TCMB toplantısında 275 baz puan, yıl sonuna kadar 475 baz puan faiz indirimi bekliyor
Syg,
JPMorgan, gelecek haftaki TCMB toplantısında 275 baz puan, yıl sonuna kadar 475 baz puan faiz indirimi bekliyor
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Bir alaman bankasi da 5.45 te dolar sat tl alin diyor du sonra 5.85 oldu ardindan 1 gece de 6.48. Evet indirecekler ama dolarda nasil bir firlama olacak gorecegiz
az once yandas bir kanalda kirtasiye urunlerinin fiyati kiyaslaniyor du mal sahibi gecen yila gore %60_100 arasi her urunde artis var dedi gecen yila gore eeee dolar fiyati 1 yildir ayni ne o zaman bu kadar artis enflasyon %15 ve dusuyor kendi kanallari da celiski icinde hem enflasyon dusuyor diye haberler veriliyor hem suna su kadar zam eyyy komodi ulkem ey
))) artik sokaktaki vatandas hatta 10 yasindaki cocuk bile inanmaz enflasyonun dustugune 5 yil once 10 kurus olan ciklet bile 1 tl olmadi mi
)) ama enflasyon dusuyor yersen
)
Enflasyon dusuyor demek fiyati dusuyor demek degil gusel abim benim.
Fiyatlarin artis hizi dusuyor demektir
Arada buyuk fark var.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
burada yazılılanlar kuru görültü..yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.işi bilmiyorsun demek....!!!!!!!!!!!!!!!
Kılıçdaroğlu HABERTÜRK te şu anda...Fatih Altaylı ile TEKE TEK te...
100 km hızla giden arabanın hızı 80 km'ye düşmüş.
Enflasyondaki düşüşte bu hesap.
Araba gitmeye devam ediyor. Enflasyondaki tek fark , hız azalmasına rağmen bileşik olarak artıyor.
“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
Enpara 0,25 puan faiz artırmış
Yer İmleri