Sayfa 294/1200 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394794 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 2,345 - 2,352 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. Bunun gibimi mesala sayın Bulut[/QUOTE]

Doğrudur,dolar bazlı bakarsanız güzel bir tobo mevcut benim hesaaplamama göre 20.50-21 ler denk geliyor geçerse büyük çanağı tamamlar.

2. Kazanıyoruz abi sağolasın önemli olan zarar etmemek fırsat bitmiyor borsada BJK yüzde 55 kazandım trakcam yüzde 15 soda yüzde 12 bucim yüzde 4 sadece fenerde yüzde 10 gbi zarar var .bazen kısmet olmuyo THY gbi .

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Ekgyo izdmc çelebi fener gübre 5 e boldum bekliyorum abi sadece arada hisse değişimi yapiyorum

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİRRR.

Alıntı Originally Posted by bulut1-53 Yazıyı Oku
    Üstad eline sağlık.

Bide güncel izmdc grafik atsana vaktin varsa.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

6.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    petkim sayfasına paylaştım buradada dursun.

Ver mehteri Hocam, ver mehteri.

Diger yorumunuzda ben de sizin gibi dusunuyorum (tesekkur ederim ilginiz icin), ama elimde petkim olmadigi icin bu yorumunuza karsi sessiz kalmayi tercih ediyorum. Cunku taa o zamanlardan beri vardir bu ozellestirme geyigi. O zamanlar da bir borsaci isyan etmisti. "Tamam kardesim, ozellesecek de...Ozellestiriliyor diye de fiyati ona katlanmaz yani" mealinden birseyler demisti.

Ben o zamanki fiyatlari cok gercekci bulmamistim. Ama tekrar oralari gormemesi icin de bir sebep yok. Dunya kucuk, zemin kaygan....

Alanlar hayrini gorsun insallah.

Vesselam,

freesky

Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Ver mehteri Hocam, ver mehteri.

Diger yorumunuzda ben de sizin gibi dusunuyorum (tesekkur ederim ilginiz icin), ama elimde petkim olmadigi icin bu yorumunuza karsi sessiz kalmayi tercih ediyorum. Cunku taa o zamanlardan beri vardir bu ozellestirme geyigi. O zamanlar da bir borsaci isyan etmisti. "Tamam kardesim, ozellesecek de...Ozellestiriliyor diye de fiyati ona katlanmaz yani" mealinden birseyler demisti.

Ben o zamanki fiyatlari cok gercekci bulmamistim. Ama tekrar oralari gormemesi icin de bir sebep yok. Dunya kucuk, zemin kaygan....

Alanlar hayrini gorsun insallah.

Vesselam,

freesky
    Valla ustad ben 2000 rally sinde cocuktum. Tek hatirladigim pederde dohol vardi ve hergun tavan giderdi

Borsa sadece doholden ibaret sanirdim ;)

Yani demem oki o konjuktur cosku zamaniymis. Petkimin ozellestirmesiyle falan alakali bir durum degilmis.

99-2000 grafiklerine bakarsak cogu hissede bu var.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Sayfa 294/1200 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •