Neyse bir arkadaşa bakıp çıkacak gibi duruyor.Kaldıraçlılar kesin patlamıştır.Umarım benim gibi patlama noktasını 5.54 e göre ayarlayan pek yoktur ve onlara göz dikmezler.
Hayır emekli laklakçı tip olsa ne yazar? Emekli değilim ama emekli adam zaten çalışma hayatı boyunca edindikleriyle başbaşa kalmış adamdır,fazla maceraya gelemez,mecburen sağlamcı olmak zorunda.Kendi cazip !! hisselerini pazarlayacak başkasını bulsunlar,genç adam batsa da çıkma yolunu bulabilir.Bazı beyni süngerleşen emekliler olduğu için çarpması kolay olur diye dolaşan çakallar varsa hoşt diyip geçeceksin,takıntı yapmaya gerek yok.
Honk kong yönetimi, olayları başlatan kanun teklifini geri çekti.
Olaylar durur herhalde diye düşünüyorum.
Bu bilgi altıncıları ilgilendiriyor.
Ben şeye sinir oluyorum abiler ky de 3 kuruş para var
Dolar hisse altın vs hersey düşebiliyor çıkabiliyor
2 günde dolara pull back hareket cektirup düşürürlerken
Ayy daha da düşücekcilerin trollemesine
Adam zaten zar zor biriktirmiş. Senin onu ziyan ettirmedeki zorun ne?
kademeli alım satım her zaman itibar edilmesi gereken kural.. bir kaç gün önce anlık tepe sayılabilecek 5.80 lerden satanların yerine koymasına fırsat verdi.. dolar varlığının hepsi ile aynı anda işlem yapanlar ise riskli kategoride..sattığında daha da yukarı çıkarsa arkasından bakarsın.. dolarda taşıma maliyeti olduğu için illa bir noktada düşüş yaşanıyor.. bu anı iyi anlamaya çalışmak önemli.. bunun için hisse ve tahvil (dibs) piyasasını da gözucuyla takip etmek gerekli..endekste kar realizasyonu olmasına yakın ciddi dolar alım firsatları olabilir..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri