Sayfa 54/1000 İlkİlk ... 444525354555664104154554 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 425 - 432 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Bir bende problem olmuyor benimde çözüm bulmam zaman aldı ama birçok kişi şikayetçi bu durumdan eğer valörlü fon değişimi yapıyorsa. Aslında satış takasını 1 saat geri alım emri vermeyide 1 saat uzatsalar sorun çözülür ama nedense alım satım takasını aynı saatlere yapmışlar.
    Bunun için ben şöyle yapıyorum. Bazı bankalarda esnek para hesaplarim var örneğin enpara ekparadan sabahtan eft yi yapıyorum alacağım fonu alıyorum öğleden sonra fon satıştan gelen parayı da enparaya yatırıyorum böylece faiz yememiş oluyorum. Tabi alacağınız fon tutarı 50k üstünde ise işe yaramıyor.

Izmirli pangaci konumuz bu degilki
    Konumuz n11 ceki

3.  Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    Bunun için ben şöyle yapıyorum. Bazı bankalarda esnek para hesaplarim var örneğin enpara ekparadan sabahtan eft yi yapıyorum alacağım fonu alıyorum öğleden sonra fon satıştan gelen parayı da enparaya yatırıyorum böylece faiz yememiş oluyorum. Tabi alacağınız fon tutarı 50k üstünde ise işe yaramıyor.
    Birgün daha erken gerçekleşiyor böylelikle güzel bir çözüm

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Konumuz n11 ceki
    Üstadım kupon satan konular var diğer forumlarda oralara bakın siz burada aradığınızı bulamazsınız

5.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Üstadım kupon satan konular var diğer forumlarda oralara bakın siz burada aradığınızı bulamazsınız
    Evet yanlış forum, Webster sana doğru yeri attım pm den.

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Konumuz n11 ceki
    Ne yapacaksınız çeki
    TCD alımında mı kullanacaksınız

7.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Hayır bono zedelere ödeme yapıldı gecikmeli olarak.
    Konu uzuyor ancak bonozedeler dedikleriniz hazine bonosu alanlar, devlet ödemek istemedi ama danıştay kararıyla ödemek zorunda kaldı. Oradaki gerekçe ise İmar Bankasının bono satma yetkisi olmadığı halde bono sattığını ve bunu BDDK'nin bildiğini ama önlemeye yönelik uygulama yapmamasıydı. Çok özel bir konu o.

8.  Alıntı Originally Posted by Sulo Yazıyı Oku
    Konu uzuyor ancak bonozedeler dedikleriniz hazine bonosu alanlar, devlet ödemek istemedi ama danıştay kararıyla ödemek zorunda kaldı. Oradaki gerekçe ise İmar Bankasının bono satma yetkisi olmadığı halde bono sattığını ve bunu BDDK'nin bildiğini ama önlemeye yönelik uygulama yapmamasıydı. Çok özel bir konu o.
    Konuyu biliyorum sonuç olarak ödeme yaptılar.

Sayfa 54/1000 İlkİlk ... 444525354555664104154554 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •