Teşekkür ediyorum cevap için. Borsada 100900 benim için kısa vadede direnç geçilip geçilememesini bakacağım. Bu süre zarfı içerisinde elime geçen yeni para ile tcd değerlendirmeden, faiz indirimini de öngörerek borçlanma araçlarına yönelmeyi düşünüyorum. Sonrasında da değer kaybeden tcd almayı. Çok fazla öngörü var biliyorum belki de tcd yükselmeye devam edecek ama bakalım hayırlısı.![]()
Çok detaylı bakamadım ancak ilk izlenimim beklediğim gibi bir film dönmediği. Ben daha değişik şeyler beklemiştimHisselerin bazıları aşırı spekülatif, kendi portföyüme cesaret edip alamam ama kar ettiren adama da saygı duyarım. Sonuç benden geçer not aldı borsada düşüş beklersem o zaman tekrar bakarım. Hepimize bol kazançlar
Üstadlar tcd ne oldu geçer not aldı mı?
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Son dağılım oldukça dağınık duruyor
Türev işlemlerden baya kazanmışlar gibi duruyor. Altında nette long, petrolde shorttalar gibi anladım.
Diğer yandan bu türev işlemlerden fon kendine kaynak mı yaratmış bilemedim ya da doğrudan mı borç alıyor?
İçinde bulunan hisseler hakkında ne düşünüyorsunuz?
BİST 100 dışı olanlar ilginç geldi...
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
Yer İmleri