Sayfa 64/1000 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 505 - 512 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    kira sertifikaları hakkında yorumu olan var mı acaba?tahvillerde gerileme olmasına rağmen yfv,aıs dün eksi bugün de 0 getiriye sahipler,alışta nemalandırma da yoktu üstelik.pişman oldum buraya geçtiğime 21 ağustosta aldım yarın çıkacağım.
    Bende anlamadığım için birde alışta nemalanma olmadığı için uzak durdum YFV'den.

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Faiz indirimi mevcut piyasa faizlerini indireceği için tahvil faizlerinde de bir geri çekilme olabilir ama büyüklüğü ne kadar olur onu bilemem. Öncesinden de düşüş olabilir bu hafta olduğu gibi mesela tahvil faizlerinde düşüş bekliyorsanız en fazla getiri uzun vadelilerde olur, orta vadeliler biraz daha az, kısa vadeliler ise daha az getiri şeklinde sıralama olur Borçlanma araçları fonlarına bakarsanız tahvil faizlerinin düşüşünden en fazla getiri elde eden fonlar uzun vadeli tahvil içerenler olmuştur.
    Teşekkür ediyorum cevap için. Borsada 100900 benim için kısa vadede direnç geçilip geçilememesini bakacağım. Bu süre zarfı içerisinde elime geçen yeni para ile tcd değerlendirmeden, faiz indirimini de öngörerek borçlanma araçlarına yönelmeyi düşünüyorum. Sonrasında da değer kaybeden tcd almayı. Çok fazla öngörü var biliyorum belki de tcd yükselmeye devam edecek ama bakalım hayırlısı.

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Bende anlamadığım için birde alışta nemalanma olmadığı için uzak durdum YFV'den.
    Mustafa hocam
    Ne zamana kadar tcd yi izleyeceksiniz

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Mustafa hocam
    Son dağılıma bakıyorum ona göre karar vereceğim

5. Çok detaylı bakamadım ancak ilk izlenimim beklediğim gibi bir film dönmediği. Ben daha değişik şeyler beklemiştim Hisselerin bazıları aşırı spekülatif, kendi portföyüme cesaret edip alamam ama kar ettiren adama da saygı duyarım. Sonuç benden geçer not aldı borsada düşüş beklersem o zaman tekrar bakarım. Hepimize bol kazançlar

6. Üstadlar tcd ne oldu geçer not aldı mı?

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Hocam sizde şimdi ne hangi oranda var?
    Bizde faydalanalım portföy yapınızdan.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

8.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Mustafa hocam
    Son dağılım oldukça dağınık duruyor
    Türev işlemlerden baya kazanmışlar gibi duruyor. Altında nette long, petrolde shorttalar gibi anladım.
    Diğer yandan bu türev işlemlerden fon kendine kaynak mı yaratmış bilemedim ya da doğrudan mı borç alıyor?

İçinde bulunan hisseler hakkında ne düşünüyorsunuz?
    BİST 100 dışı olanlar ilginç geldi...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Sayfa 64/1000 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •