Teþekkür ediyorum cevap için. Borsada 100900 benim için kýsa vadede direnç geçilip geçilememesini bakacaðým. Bu süre zarfý içerisinde elime geçen yeni para ile tcd deðerlendirmeden, faiz indirimini de öngörerek borçlanma araçlarýna yönelmeyi düþünüyorum. Sonrasýnda da deðer kaybeden tcd almayý. Çok fazla öngörü var biliyorum belki de tcd yükselmeye devam edecek ama bakalým hayýrlýsý.![]()
Çok detaylý bakamadým ancak ilk izlenimim beklediðim gibi bir film dönmediði. Ben daha deðiþik þeyler beklemiþtimHisselerin bazýlarý aþýrý spekülatif, kendi portföyüme cesaret edip alamam ama kar ettiren adama da saygý duyarým. Sonuç benden geçer not aldý borsada düþüþ beklersem o zaman tekrar bakarým. Hepimize bol kazançlar
Üstadlar tcd ne oldu geçer not aldý mý?
Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Son daðýlým oldukça daðýnýk duruyor
Türev iþlemlerden baya kazanmýþlar gibi duruyor. Altýnda nette long, petrolde shorttalar gibi anladým.
Diðer yandan bu türev iþlemlerden fon kendine kaynak mý yaratmýþ bilemedim ya da doðrudan mý borç alýyor?
Ýçinde bulunan hisseler hakkýnda ne düþünüyorsunuz?
BÝST 100 dýþý olanlar ilginç geldi...
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
Yer Ýmleri