Sayfa 71/1000 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 561 - 568 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Oylum benimde sevdiğim hisselerden.
    Fon yönetsem alır mıyım orası tartışmalı..
    Bugün yine %4 yukarıda maşallah...
    Güzel değerlendirmisler bence. Büyümeye açık şirketleri seçmişler genel olarak. Hisseleri pek al sat yapmıyorlar sanırım. 1 ay filan tutuyorlar galiba

ASUS_T00J cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yaşamak direnmektir.

2.  Alıntı Originally Posted by oralet Yazıyı Oku

TCD'nin Elindeki hisselerin endeksi olsayda resimdeki gibi olacaktır

Temmuz ve Ağustos portföylerine ve ödenen komisyon ücretlerine bakınca fonun günlük agrasif al-sat yapmadığı görünüyor

Bu arada 2 hafta önce fonun içerigi agırlıklı pegasus'dur ve adamlar günlük devamlı al-sat yapıyor diyen arkadaşlara selam ederim!
    Güzel bir çalışma olmuş grafikte TCD'nin son dönem grafiğine benziyor

3. TCD ye dün alım girmiştim hiçbir zaman girdiğim oranda alış vermiyor. Sizde de aynı durum sözkonusu mu ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Güzel bir çalışma olmuş grafikte TCD'nin son dönem grafiğine benziyor
    Grafiğin korelasyonu yüksekse günlük kazancı çok sapmadan tahmin etmek mümkün olabilir sanırım. Günlük komisyon düşülecek tabii.

5.  Alıntı Originally Posted by albatros01 Yazıyı Oku
    Güzel değerlendirmisler bence. Büyümeye açık şirketleri seçmişler genel olarak. Hisseleri pek al sat yapmıyorlar sanırım. 1 ay filan tutuyorlar galiba

ASUS_T00J cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Oylum'dan TCD'nin elinde 325k lot var gözüküyor. Gerçi takaslarda 155k gözüküyor. Saklamayı başka yerde mi yapıyorlar bilemedim. Ancak ben almaya çalıştığım dönemde bile almakta zorlanmıştım. Kolay kolay satabileceklerini düşünmüyorum.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

6.  Alıntı Originally Posted by karkacxx Yazıyı Oku
    Grafiğin korelasyonu yüksekse günlük kazancı çok sapmadan tahmin etmek mümkün olabilir sanırım. Günlük komisyon düşülecek tabii.
    Birebir korele etmedim şekil olarak benzer demek istedim yanlış anlaşılmasın. Tahmin kısmı yeni girişlerde olduğu için yine biraz zor olacaktır.

7.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Oylum'dan TCD'nin elinde 325k lot var gözüküyor. Gerçi takaslarda 155k gözüküyor. Saklamayı başka yerde mi yapıyorlar bilemedim. Ancak ben almaya çalıştığım dönemde bile almakta zorlanmıştım. Kolay kolay satabileceklerini düşünmüyorum.
    Takasta yatırım fonu olarak gözükmesi gerekiyor sanırım. Tacirler olarak bakıyorsanız fark oradan kaynaklı olabilir belki

Alıntı Originally Posted by Seyes Yazıyı Oku
    TCD ye dün alım girmiştim hiçbir zaman girdiğim oranda alış vermiyor. Sizde de aynı durum sözkonusu mu ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Aldigin bankadan kaynakli
    Garantimi

Sayfa 71/1000 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •