Sayfa 193/506 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293 ... SonSon
Arama sonucu : 4044 madde; 1,537 - 1,544 arası.

Konu: KFEIN Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş.

1. 7,70 - 8,00 aralığına doğru yol almaya başladı. Gene satış baskısı o aralıkta gelir. 8 TL aşarsa 10 'ye doğru yol alır. Kesinlikle tavsiye değil, tamamen deli saçmasıdır.
    Banker, size güzel havalarda bir şemsiye verip, yağmurlu bir gün geri alan adamdır.

2.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Eminmisiniz?

Ben bir çok şirket haberinde "..........ihale tarafımizca kazanılmıştır sözleşme imzalandıktan ayrica sonra kap ta bildirildcektir" şeklinde haber gönderdiklerini biliyorum.

Miktarında özel durumlar tebligıne göre açıklanak kadar büyük olduğuna emin misiniz. Umarım öyledir.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bakalım hocam zaman gösterecek.. keşke detaylıca öğrenebilsek..

sadece kendi çapımda yaptığım araştırmalardan ulaştığım sonuç..

ayrıca, kişisel veri işi bir tek türkiyeyi mi kapsıyor yoksa avrupa birliği mevzuatı da dahil mi..

zira biliyorsunuz küresel bir şirket olan havayolunun milyonlarca yabancı yolcusu da var..

3.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Eminmisiniz?

Ben bir çok şirket haberinde "..........ihale tarafımizca kazanılmıştır sözleşme imzalandıktan ayrica sonra kap ta bildirildcektir" şeklinde haber gönderdiklerini biliyorum.

Miktarında özel durumlar tebligıne göre açıklanak kadar büyük olduğuna emin misiniz. Umarım öyledir.

sözleşme 3 yıllık ve daha öncede belirttiğim gibi kişisel veri mevzuatı çerçevesinde işlenecek veriler çok fazla..

o vakit basit bir sözleşme olmasa gerek..

4.  Alıntı Originally Posted by zor Yazıyı Oku
    Thy sözleşme detaylarının gizli kalmasını istemesi üzerine sözleşme detayları açıklanmamış.
    peki hocam.. teşekkürler..

5. Marbaş 6.94 maliyetle 163.000 lot mal aldı. Dün TEB 179.000 lot mal aldı. Kağıdın kapandığı fiyata bak. 6.80.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    sözleşme 3 yıllık ve daha öncede belirttiğim gibi kişisel veri mevzuatı çerçevesinde işlenecek veriler çok fazla..

o vakit basit bir sözleşme olmasa gerek..
    Daha önce bu tip bir iş anlaşması yaptıysa oradan bir fikir yürütülebilir.

7.  Alıntı Originally Posted by Karizma06 Yazıyı Oku
    Marbaş 6.94 maliyetle 163.000 lot mal aldı. Dün TEB 179.000 lot mal aldı. Kağıdın kapandığı fiyata bak. 6.80.

Marbasın aldığı malların yabancıya gitme ihtimali var. Daha önce başka hisselerde denk gelmiştim.

8.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Marbasın aldığı malların yabancıya gitme ihtimali var. Daha önce başka hisselerde denk gelmiştim.

Marbaş yabancî uslemi yapmaz. Yabancı işlemi yapanlar bellidir. Genelde cutibank yat.finansman üzerinden yapar. Ama 2 gúndür takas çok guzel

Sayfa 193/506 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •