Sayfa 97/1000 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 769 - 776 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. öyle gözüküyor bu hsonu 3 gün için geçen hsonu 4 güne 112 eksiydi bu 1 güne 400 yüzde 1 eksi oldu ons değilde esasında dün dediğiniz gibi ağırlığı yüksek hisselerin satış yemesi oldu bugünde genelde eksi borsa gibi sürekli arayıp soran oluyordu fonu arayıp soran yok mu

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    EID değilde ACC'yi incelemiştim ben oda atak yapmıştı son dönemde bir hisse fon ekleyeceğim fakat hangisi olacağına karar veremedim
    Endekse duyarlı fonlar arasında en korele olanı ADP üstadım. Gayet öngörülebilir yani. GARAN grafiği eşliğinde çok güzel sonuçlar çıkardı şimdiye kadar. İşin aslı, EID olsun TCD olsun bu tip öngörülemez fonlar genel ilgi alanım dışında ama portföy çeşitliliği bab'ından aldım. DNA yapım öngörülemezliği bir risk olarak algılıyor ve büyük meblağlar yatırmama engel oluyor. Bir de T+2 valöre allerjim var. Dün öğleden sanra sattığım fon tee Salı günü saat:14.00 de hesabıma girecek.

Ölme eşeğim ölme.

3. EID'i ben de beğeniyorum. TGA'dayım ama beklediğimi alamazsam EID deneyebilirim güzel fon bence.

4. dün herhalde araba gövde gösterisinden sonra kayyum atayabiliriz söylentisiyle borsa çakıldı geçmiş olsun
    Son düzenleme : John Dutton; 06-09-2019 saat: 12:28.

5.  Alıntı Originally Posted by Sulo Yazıyı Oku
    EID'i ben de beğeniyorum. TGA'dayım ama beklediğimi alamazsam EID deneyebilirim güzel fon bence.
    Dün portföy dağılım raporu açıklandı. KERVT, ODAS ve MGROS ağırlıklı. Bu üçü % 30'u teşkil ediyor. ODAS grafik olarak benim de ilgi alanımda spotta. Bi destek atayım fonuma diyorum ama bilmem ki ayıp olur mu ?

6.  Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    dün herhalde araba gövde gösterisinden sonra kayyum atayabiliriz söylentisiyle borsa çakıldı geçmiş olsun
    Soylu'dan 'İstanbul'a kayyum mu atanacak?' sorusuna yanıt: Pazar sabahı açıklayacağım!

hak hukuk ve adaletin olmadığı , siyasetin halk için yapılmadığı, istikrarın sürekli bozulduğu ve dolayısıyla risklerin oluştuğu bir ülkede kim neden yatırım yapsın?

bist kafasını kaldırır biri açıklama yapar, bist düşer. dolar düşerken biri açıklama yapar dolar kafasını kaldırır. gerçekten testere piyasasında işlem yapıp para kazanmak çok zor.

bu ülkeye adalet ve dolayısıyla huzur gelmediği sürece ekonomi düzelmez.

7. odaş elektrik fiyatları sektör şirketleri dövizin çıkışı döviz borçları vb dolayısıyla baya düşmüştü iyi şirket aslında bende takip ediyorum ekranımda var kerevitaşta iyi prim yaptı migros ta son dönemde favori baya prim yaptı holding grubunla bu hangi fon acaba?

Bide 15 20 sene önce b tipi likt fonlar vardı bu valörlü fonlar sakat özellikle hisseli olanlar çünkü hangi gün alacağını ayarlıyamıyorsun hissede alıyorsun istediğin zaman ve fiyattan t+2 de para 2 gün sonra hesaba geçiyor aldıktan sonra burda fon alıyorsun t+1 valörlü bugünkü fiyattan ama yarın alıyor ne fiyattan olduğu belli değil saçmalık ayar çekemiyorsun bilinmezlik kör dövüşü artı ne alıp sattığınıda bilemiyorsun borsadan anlayanların kendi alıp satması daha iyi hisse yoğun fonlara göre

Alıntı Originally Posted by blade Yazıyı Oku
    Soylu'dan 'İstanbul'a kayyum mu atanacak?' sorusuna yanıt: Pazar sabahı açıklayacağım!

hak hukuk ve adaletin olmadığı , siyasetin halk için yapılmadığı, istikrarın sürekli bozulduğu ve dolayısıyla risklerin oluştuğu bir ülkede kim neden yatırım yapsın?

bist kafasını kaldırır biri açıklama yapar, bist düşer. dolar düşerken biri açıklama yapar dolar kafasını kaldırır. gerçekten testere piyasasında işlem yapıp para kazanmak çok zor.

bu ülkeye adalet ve dolayısıyla huzur gelmediği sürece ekonomi düzelmez.
    Sokaktan birini bul bakan yap, böyle bir açıklama yapmaz yahu bu kadar kırılgan ekonomide ! Belkide alttan alım fırsatı veriyodur insanlara iyi taraftan bakalım

Sayfa 97/1000 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •