Sayfa 99/1000 İlkİlk ... 4989979899100101109149199599 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 785 - 792 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Hayır emir iptal son saati 13:15. İşlem saatleri 08:45-13:15 arası
    Anlaşılan Ziraat bankasında emir iptali diye bir şey yok !
    yatırım fonu taleplerini gösteriyor fakat emir iptali butonu yok !!

ist fonu hesaba saat kaç gibi geçiyor?

2.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Anlaşılan Ziraat bankasında emir iptali diye bir şey yok !
    yatırım fonu taleplerini gösteriyor fakat emir iptali butonu yok !!

ist fonu hesaba saat kaç gibi geçiyor?
    ist çok aldım sattım ama emir iptalini hiç kullanmadım bilmiyorum

14.10 gibi en geç hesaba geçiyor hocam,iyi bir fon oynaklık yok 19-22 arası gider gelir,ppf gibi bir nevi,azıcık bende de var.

3. tcd içeriğinde ağırlık hangi hisselerdeydi arkadaşlar,karel,durdo,oylum mu vardı en çok,şu ara karel eksi diğer ikisi hafif artıda görünüyor.

4.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Endekse duyarlı fonlar arasında en korele olanı ADP üstadım. Gayet öngörülebilir yani. GARAN grafiği eşliğinde çok güzel sonuçlar çıkardı şimdiye kadar. İşin aslı, EID olsun TCD olsun bu tip öngörülemez fonlar genel ilgi alanım dışında ama portföy çeşitliliği bab'ından aldım. DNA yapım öngörülemezliği bir risk olarak algılıyor ve büyük meblağlar yatırmama engel oluyor. Bir de T+2 valöre allerjim var. Dün öğleden sanra sattığım fon tee Salı günü saat:14.00 de hesabıma girecek.

Ölme eşeğim ölme.
    Endekse duyarlı olmasada olur. GL1'i inceliyorum. 3 yılda % 115, 5 Yılda %148 gibi getirisi var. Son yılda %44 getirmiş olsada 3 yıllık ortalama %29, 5 yıllık ortalama %20 getirisi var. Hisse fon olmasına rağmen istikrarlı bir getiri var. T+2 benim içinde problem ama yapacak birşey yok hissede tepeyi dibi bulup alıp satmak kolay değil diye teselli ederim kendimi

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Aksine bu bir firsattir ve alim emri giriyorum TCD ye...

Gecen haftada az bir miktar eksi yazdi herkes dovundu durdu...battik bilmem ne...
    Ya arkadas bir fon surekli 400 getirmezki
    Eksi yazmasida normal
    Ortalamaya bakilir
    Kimse heyecanlanmasin galeyana gelmesin
    Dikkat edin tcd alinmaz bitti diyenler tcd trenini kaciranlardir...
    Portfoyde uc kurusluk ons var...
    Ons yuzunden dustu dusus devam edecek diyenlere de sasiyorum...izleyelim...
    Cikmayacagim...syg
    Önemli bir noktayı tartışmaya açmak istiyorum:

Arkadaşlar,

Bir yatırım ürününde yükseliş trendini kaçırma gibi durumlar olabiliyor. Ancak bu durum portföyünü değiştirme imkanına sahip olan değişken fonlar için de geçerli mi ?

6.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    tcd içeriğinde ağırlık hangi hisselerdeydi arkadaşlar,karel,durdo,oylum mu vardı en çok,şu ara karel eksi diğer ikisi hafif artıda görünüyor.
    Alarko, Durdo, Karel. Son dağılım raporu hisseleri toplamda -%0.38 gözüküyor ilk seans kapanış değerlerine göre.

7.  Alıntı Originally Posted by ayberk_08 Yazıyı Oku
    Önemli bir noktayı tartışmaya açmak istiyorum:

Arkadaşlar,

Bir yatırım ürününde yükseliş trendini kaçırma gibi durumlar olabiliyor. Ancak bu durum portföyünü değiştirme imkanına sahip olan değişken fonlar için de geçerli mi ?
    Tamamen fon yönetimiyle alakalı Adı değişken fon olup sadece ters repo yapan değişken fon bile mevcut, bakınız aşağıda 31 bin kişide yatırım yapmış buna.

https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=ADE

Bist cokuyor

Sayfa 99/1000 İlkİlk ... 4989979899100101109149199599 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •