Sayfa 132/1000 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 1,049 - 1,056 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Rekabet kurallarına uymayan fonlar fiyatını açıklamayan fonlar Normalde kapanış fiyatlarına göre fon değerini hesaplayıp fiyatı bildirmeleri gerekir
    FIL, ANL günlerinde ne heyecanlıydı, saat 18.00 sonrası açıklamalarını beklerken
    Hey gidi günler

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Rekabet kurallarına uymayan fonlar fiyatını açıklamayan fonlar Normalde kapanış fiyatlarına göre fon değerini hesaplayıp fiyatı bildirmeleri gerekir
    Konu zaten mevzuattaki -varsa- boşluk. Yoksa iş olsun diye CİMER'e gidilmez değil mi ? Çok muhtemelen kanun koyucu ve denetçi kurumların bu uygulamalardan haberi yok. Bakalım ne diyecekler müracaatımıza. Neticeyi buraya yazacağım.

3.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Keşke forumu söyleseydiniz buraya üye olsa iyi olur yatırımcıların sorularına cevap verirdi.
    İletişim 0 gpg den örnek alsınlar..
    ben direkt fonu yöneten kişiyle konuştum bu söylediğinizi pazarlama bölümüne aktarmamın daha iyi olacağını bu konularla onların ilgilendiğini söyledi

4.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Evet dünün fiyatı MKK'ya girdim az önce 1000 adet olunca kolay oluyor hesabı
    dünün fiyatı perşembe 1.4166 lı bi rakamdı böyleyse dünün rakamıdır türev vb ons mons artı yüklü işlemi yoksa bugün artı yapması zor ptesiye

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    FIL, ANL günlerinde ne heyecanlıydı, saat 18.00 sonrası açıklamalarını beklerken
    Hey gidi günler
    1 saatte tüm fonlar söylenirdi şimdi öylemi taa pazartesiyi bekliyoruz

6.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Konu zaten mevzuattaki -varsa- boşluk. Yoksa iş olsun diye CİMER'e gidilmez değil mi ? Çok muhtemelen kanun koyucu ve denetçi kurumların bu uygulamalardan haberi yok. Bakalım ne diyecekler müracaatımıza. Neticeyi buraya yazacağım.
    Olması gereken aslında mesai sonunda tefas verileri güncelleme yapması, her üye fiyat bildirmek zorundadır diye kural koyacak olay bitecek.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
     Alıntı Originally Posted by ayberk_08 Yazıyı Oku
    Webster kardeşim,

Fonda MK getiri hesaplama hususunda size pek çok soru sordum, hatta örnek tablo bile istedim ve siz tüm samimiyetinizle yardımcı olmaya çalıştınız. Ayrıca geçmişteki forum yazılarınızı ve başka forum üyelerinin yazılarını da okudum, bu vesileyle zamansal açıdan nasıl hareket etttiğinizi gördüm. Sizin iyi niyetinizi sorgulayan biri varsa öncelikle kendi iyi niyetli olduğunu ispatlasın ! Zıt görüş varsa somut argüman ile ifade edilmelidir. Daha yüzünü görmediğiniz insanların niyetini sorgulamak hiç etik değildir. Tabi ki eleştiri yapabilirsiniz.

Lütfen bu forumda niyet sorgulaması yapmayalım, eleştiri yapalım. İkisi farklı şeyler.
    Onu dikkate almayınız W'yi

8.  Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    fıl anl vk vb kendi bankaları açıklıyordu zaten akşam 6 dan sonrada aracı kurum olarak akşamdan sonra ertesi günkü fiyatların ilan edilip girilmesi yarınki işlemler için güzel almak isteyince bi sonraki işgünü fiyatı çıkıyor demek bankalardan sanmıyorum çıksın oyakın sistemi güzelmiş
    FIL, ANL,VK, İşbankası fonları, Oyak ve daha birçok kurum hepsi geceden açıklıyorlar fiyatlarını

Sayfa 132/1000 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •