Benim şube banka değil adeta victoria secret defilesi gibi mt ler bile bir içim su
Originally Posted by drselcuk Webster dalga gecmenin manasi yok. Burda 50 kez kizim fen.lisesini kazandi dedim.. ankara merkezde fen lisesi.. kolay gelsin üstat kızına da başarılar dilerim
Originally Posted by eaw Benim şube banka değil adeta victoria secret defilesi gibi mt ler bile bir içim su bankanın panjurları inince krema mı sıkıyorlar üstlerine fiski mi patlatıyorlar nasıl hayatlar yaşanıyor yaw ramiz emmi duymasın
Originally Posted by Batman bankanın panjurları inince krema mı sıkıyorlar üstlerine fiski mi patlatıyorlar nasıl hayatlar yaşanıyor yaw ramiz emmi duymasın Bence eawin gozu donmus Ziraat bankasindaki teyzeleri vs defilesinde goruyor 😃😃😃
Karışmış buralar yine
Originally Posted by eaw Bende aynı durumda olsam o para çoktan çekilmişti o şubeden , Şube müdürü kadın beni Dcd ye ikna edemeyince başka şubeye sürdüler bana da erkek düştü [emoji85][emoji85][emoji85] Her ay farklı bir hanımefendi bakıyordu dcd yaparken 🤪🤪🤪 Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Originally Posted by admustafa Karışmış buralar yine Bankaci sizin sube nasil Eaw para toplayip gelecek Bayanlar bakimlimi
Originally Posted by Pscyokinesis Şube müdürü kadın beni Dcd ye ikna edemeyince başka şubeye sürdüler bana da erkek düştü [emoji85][emoji85][emoji85] Her ay farklı bir hanımefendi bakıyordu dcd yaparken 🤪🤪🤪 Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir Kardesim....
Forum Rules
Yer İmleri