Siz soktunuz üstad mevzuyu yok mudureydi Victoria's di derken yoksa biz fonuzda mevduatimiz da faizimizdeydik. [emoji28][emoji23][emoji1787]Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Siz soktunuz üstad mevzuyu yok mudureydi Victoria's di derken yoksa biz fonuzda mevduatimiz da faizimizdeydik. [emoji28][emoji23][emoji1787]Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstad bugün ahiret için çalýþýyor belli ki daktirim eskiden olsa sizinle gurur duyardý ama bu ara biraz sitemli sanki [emoji849]Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ustad bu dunya bitmeyecek gibi bu dunya bu dunya yarin bitecek gibi ahiret için çalýþýlmalý .bu ara cocuklarin yeni okullariyla ilgili kosturmaca var.nobete geldim..carsamba sabahina kadar hastanedeyim. Isyeri hekimligi bi yandan.. ekimden itibaren cezaevinde baþlýyorum nöbetlere
Bayan MT'lerden, sperme atladýlar, þimdi Yasin okumaya baþladýlar, du bakalým ne olacak?![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Reis arka planda ne olup bitiyo herþeyden haberdarsiniz bu ne bile derin devlet gibi tirstim [emoji16]Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri