Originally Posted by Seyes Bende var Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Umarım geçen hafta Çarşamba günü almamışsınızdır.
Originally Posted by admustafa Bende var 1000 adet bugünde 3000 adet daha geliyor Keske daha yuklu alabilseydim Bugun arti 1000 bekliyorum
Originally Posted by admustafa Umarım geçen hafta Çarşamba günü almamışsınızdır. Yok 2 hafta önce almıştım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by admustafa Umarım geçen hafta Çarşamba günü almamışsınızdır. Ben geçen hafta Çarşamba günü almıştım [emoji16] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Webster Keske daha yuklu alabilseydim Bugun arti 1000 bekliyorum %3 yükseliş bekliyorsunuz yani
Originally Posted by admustafa %3 yükseliş bekliyorsunuz yani Hemen hemen ustadim 😃😃😃 Yoksa cok kan kaybeder Veysel b bunu gorecek bilgi duzeyindedir...
Originally Posted by investor35 Ben geçen hafta Çarşamba günü almıştım [emoji16] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Umarım yüklü bir alım değildir ve telafi eder kısa sürede
TCD verdiği kazançları aldı benden bugün itibariyle. Çok sıkıntı yok o yüzden.
Forum Rules
Yer İmleri