Sayfa 177/1000 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277677 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 1,409 - 1,416 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. 1/3/6 Ay ve 1/3/5 Yıl vadelerde kendi kategorisindeki fonların ortalamalarından daha yüksek getiri sağlamış fonlar:

Serbest => AHH, AAS, HDS

Karma => GAK

Hisse Senedi => GL1, ACC, EID, TKF, HVS, OHB, AAV, AYA, STH

Değişken => TCD, OKD, GMA, HSA, YBP

Borçlanma Araçları => OSD, TPF, TOT
    Son düzenleme : yuji; 09-09-2019 saat: 16:13.

2. ...........

3.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    ACC +0.5 yapmış onu takip edin birazda
    Üstadım, benim gibi koskoca bir bankaya dahi güvenmeyen birinin adını bile bilmediği bir kuruluşun fonunu almayı bırak analizini bile yapmayacağını tahmin etmeniz gerekirdi. Kurumsallık benim nezdimde getiriden çok çok önemli.

Anlayanlar hisselerin durumuna bakarak tcd hakkinda yorum yapabilirmi

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Anlayanlar hisselerin durumuna bakarak tcd hakkinda yorum yapabilirmi
    borsa 100900 kırmaya çalışıyor 100700 de tcd 0.52 artıda borsaya göre az artıda ama ons türev vb bunları bilemiyoruz hisse pörtföyü alarko eksiye geçti sene başından beri yüzde yüz yirmi prim yapmıştı bağfaş türk traktör bunlarda kısa vadeli primliydi durdo da yüzde 7den 3 düştü artısı gübre fabrikaları 3 artı https://docs.google.com/spreadsheets...gid=1327162804 bu linki yer işaret çubuğuna ekleyin takip edin

6. bu linkdeki veriler güncelleniyor mu?

7. güncelleniyor gözüküyor karelde eksiye geçti bu fonun hisseleri zaten grafiğinde gösterdiği gibi ilk önce prim yapmış şuan yatayda onun için fonun borsa performansı endeksin 3te 1 ne düşmüş vaziyette endeks 1.5 bunlar 0.50 artı 10 trilyonla ne yaptıkları önemli yeni giriş hem bu durum hem ons vb beni korkutuyor zaten son perfomansı da ortada fonun artık ne yapıyolar ne yapacaklar değişim olacak mı toparlayacak mı göreceğiz bunlar alıp bekliyolar anladığım hisselerde proaktif değiller sanırım iyi bir el yakalayıp analiz edip buraya gelmişler ya sonra?

8.  Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    güncelleniyor gözüküyor karelde eksiye geçti bu fonun hisseleri zaten grafiğinde gösterdiği gibi ilk önce prim yapmış şuan yatayda onun için fonun borsa performansı endeksin 3te 1 ne düşmüş vaziyette endeks 1.5 bunlar 0.50 artı 10 trilyonla ne yaptıkları önemli yeni giriş hem bu durum hem ons vb beni korkutuyor zaten son perfomansı da ortada fonun artık ne yapıyolar ne yapacaklar değişim olacak mı toparlayacak mı göreceğiz bunlar alıp bekliyolar anladığım hisselerde proaktif değiller sanırım iyi bir el yakalayıp analiz edip buraya gelmişler ya sonra?
    ons da an itibari ile 1500 altında. Durumlar sıkıntılı gözükmekte.

Sayfa 177/1000 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277677 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •