-
ons toparlıyor yeşil yaktı
-

Originally Posted by
John Dutton
ppfler zaten 18 gibi belli oluyor akşam bi çok fonda akşam açıklıyor belli oluyor ama bu gibi bi kısım fonlarda ancak yarın sabah öğrenebiliyoruz dediğim gibi bu t1 işi bana ters sevmedim bi daha zor alırım gibi bu tür fonlar resmen yatırımcıyı kitleme amaçlı yapılmış giriş ve çıkışlara set çekmek için t2 hepten sakat t2 olsun hisse senedi gibi ben bugün alıp satayım param 2 gün sonra gelsin yatsın sorun değil ama ben hangi fiyattan hangi alacağıma ben karar vereyim böyle hangi fiyat olacağını kestiremiyorsun kör dövüş eksi mi artı mı bide fonun içeriğini bilemeyince ons mons yandı
Kendi hisse portföyünüzü takip edip alım-satım yapmak tabiki en iyisi en ucuz yöntem nerden alacağınıza ve satacağınıza siz karar veriyorsunuz
-

Originally Posted by
admustafa
Kendi hisse portföyünüzü takip edip alım-satım yapmak tabiki en iyisi en ucuz yöntem nerden alacağınıza ve satacağınıza siz karar veriyorsunuz

Burada kaç kişi hisse portfoyunu başarılı bir şekilde yonetebilir ? Öyle olsa burada yazmaya gerek olmazdı diye düşünüyorum. Borsada terste yakalandığında psikolojik etkisi yetiyor da artıyor da..
-

Originally Posted by
Blackhawk48
Burada kaç kişi hisse portfoyunu başarılı bir şekilde yonetebilir ? Öyle olsa burada yazmaya gerek olmazdı diye düşünüyorum. Borsada terste yakalandığında psikolojik etkisi yetiyor da artıyor da..

Originally Posted by
admustafa

Burada portföy yapıp deneme yapalım bakalım nasıl olacak [emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Sn webster satmamis çok iyi
böylece "ustad bir sorum var ama sormayacagim, canım istemiyor" diyecek akşamları
-
Tamam favori hisselerimi yazıyorum; algyo, ekgyo, petkm, thyao, trgyo.
-
Hissede ağzımıza çakıverirler ruhumuz duymaz üstatlar
-

Originally Posted by
verytired
Sn webster satmamis çok iyi

böylece "ustad bir sorum var ama sormayacagim, canım istemiyor" diyecek akşamları

Yok artik sormuyorum
Tahminde bulunuyorum daha heyrcanli oluyor 😃😃
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri